Birand'dan Başbakan'a imalı zirve mesajı!

Birand, medya ve terör zirvesinde Başbakan'ın verdiği mesajları canlı yayında aktardı Başbakan'a imalı bir göndermede bulundu...

GAZETECİLER.COM
Birand, Başbakan Erdoğan'ın medya patronları ve yayın yönetmenlerini topladığı zirveden izlenimlerini paylaştı.

Kanal D
anchormani Mehmet Ali Birand, medya ve terör zirvesinde Başbakan'ın verdiği mesajları canlı yayında aktardı. Erdoğan'ın PKK, muhalefet ve medya olmak üzere üç adrese üç mesaj verdiğini söyleyen Birand Başbakan'a imalı bir göndermede de bulundu. Erdoğan'ın medyaya 'sorumlu yayın yapın' mesajını verdiğini söyleyen Birand 'Ben bu sırumlu yayın nedir hala tam olarak anlamış değilim' dedi.

İşte Birand'ın medya ve terör zirvesinden izlenimleri:

"Başbakan'ın toplantısında ben de vardım. Patronlar da toplantıda tam kadro yer aldı. Böylece 15-20 senedir ilk defa patronlar da eksiksiz toplanmış oldu. Onlar da konuştular. Başbakan üç mesaj verdi. Birincisi PKK'ya mesaj verdi. Erdoğan PKK'ya savaş ilanı yaptı. Masaya silahların geldiğini gösterdi. İkinci mesaj muhalafet partilerineydi. Muhalefete yüklendi Erdoğan. Üçüncü mesaj ise medyaya geldi. Medyaya da sorumlu yayın yapın dedi. Tabii ben sorumlu yayından ne kastedildiğini anlamadım. 45 yıldır hep böyle denir; 'sorumlu yayın yapın'. Elbette herkesin kendi penceresine göre değişiyor sorumlu yayın... Biz Kanal D Ana Haber olarak sorumlu yayın yaptığımıza eminiz. Ben de sorumlu yayının ne olduğunu biliyorum. Başbakan genel olarak yumuşaktı ama muhalefetten çok yakındı."


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor