Birand Anadolu Ajansı'na fena laf soktu

CNN Türk'te spor Masası'na konuk olan Birand AA'nın yalanlanan haberi üzerine ajansa lafını sokmadan geçmedi...

GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranlarında Spor Masası'na konuk olan Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand şike davası, Galatasay ve UEFA ligi kuralarını yorumladı. Emre Tilev'in sorularını yanıtlayan Birand sadece futbolu konuştuğu programda yeri gelince Anadolu Ajansı'na fena laf soktu.

Gün içinde geçen bir haberde UEFA'dan geldiği iddia edilen bir açıklama Beşiktaş ve Trabzonspor'u şoke etmişti. AA'nın haberine göre iki klüp de şike davası nedeniyle büyük risk altındaydı. Gündeme damgasını vuran haberi hatırlatan Emre Tilev konuya dair yeni bir haberi son dakika olarak geçti ve iddianın UEFA tarafından yalanlandığını duyurdu. Anadolu Ajansı tarafından geçilen haberin yalanlanması üzerine Birand konuyu lafını sokmadan geçmedi.

Direk UEFA yetkilileriyle görüştüklerini vurgulayan Tilev, 'iki takım da Avrupa'da yoluna devam edecek' dedi. Yalanlanan habere zaten kuşkuyla bakan Birand araya gidi ve "Biraz farklı bir enformasyon bu, Anadolu Ajansı mı verdi?" diye sordu. "Evet" cevabını alan Birand "Yani Anadolu Ajansı'nın da... Neyse... Onu bir kenara bırakalım" dedi. Birand'ın AA'yla alay etmesi üzerine gülmekten kendini alamayan Emre Tilev konuyu yine Galatasaya'a getirerek programa devam etti.

İŞTE O ANLAR