Beyni penisine endeksli köşe yazarı

O yazar, 'Saylan' haberlerinden bunaldığını yazdı, spikerin etek boyuna takıldı. Bunu gören Yasemin Pulat çileden çıktı;

Serdar Turgut dün ilginç bir yazı kaleme aldı... Türkan Saylan'ın ölümüne üzülmediğini söyledi ve Saylan'ı öldüren nedenin de 'Fazıl Say' olabileceğini iddia etti. Bu yazının üzerine İnternethaber yazarı Yasemin Pulat kendini tutamadı. Serdar Turgut'u yazdıklarından dolayı eleştirerek, 'Beyni penisine endeksli köşe yazarı' ilan etti.

"Türkan Saylan'ın ölümünden Fazıl Say'ı nasıl sorumlu tutuyorsun?" diye soran Yasemin Pulat, bunun akıl işi olmadığını söyledi.

(...) Türkan Saylan’ın ölümüne üzülmediğini, ölümünün ardından yapılan haberlerin kendisini bunalttığını, haberleri sunan bayanın mini etek giymemiş olmasından duyduğu hoşnutsuzluğu yazmış Serdar Turgut ve bu yazıyı Türkan Saylan’ın cenazesinin defnedileceği gün yazmış, yani ölümünün hemen ardından. Bir de Türkan Saylan’ın ölümünden Fazıl Say’ı sorumlu tutmuş ki insanın aklına ilk “hangi hakla?” sorusu geliyor. İkinci soru hangi vicdanla? Hangi akılla diye sormuyorum bile. Akıl işi değil bu! Aklınca ironi mi yapmaya çalışmış da başaramamış, yoksa beyni penisine endeksli olduğu için aklı mı yetmemiş bilmem ama, bir köşe yazarı olarak zaten okumadığım bir isimdi, şimdi bir de sevmediğim bir isim oldu.

Üzülmek zorunda değilsiniz tabi ki. Siz o sırada sunucu kızın etek boyunu merak ediyor olabilirsiniz ama üzülenlere saygı gösterseydiniz bari. Hani demişsiniz ya, “fikri olmayanların yazı yazması yasaklansın” diye Fazıl Say için, bence de kalbi olmayanların yazı yazması yasaklansın. Sevgisizlerin ve saygısızların yazı yazması yasaklansın mesela. Aklı fikri haber sunucularının etek boyunda olanların da...