Beyaz patronunu konuk etti kendisi kaybetti!

Beyaz Show sezonun son programında izleyenlere Doğan TV CEO'su İrfan Şahin'le birlikte veda etti. Ama zararlı çıkan yine Beyaz oldu...

GAZETECİLER.COM
Beyaz Show sezonun son programında izleyenlere Doğan TV CEO'su İrfan Şahin'le birlikte veda etti. İrfan Şahin'le canlı yayın bağlantısı kurulan programda Beyaz ile Doğan TV CEO'su arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Aşk-ı Memnu'dan Beyaz Show'a kadar Kanal D'nin başarılı işlerin sırrını açıklayan İrfan Şahin yer yer Beyaz'ı da zor durumda bıraktı. İzleyenleri gülmekten kıran diyalogların yaşandığı mini röportajın sonunda zararlı çıkan ise yine Beyaz oldu. Ünlü şovmenin tatili canlı yayında yapılan pazarlık sonucu yarı yarıya kısaldı.

İrfan Şahin, Kanal D seyircisinin Beyaz Show'u Ramazan ayında da ekranlarda görmek istediğini söyleyerek canlı yayında Beyazıt Öztürk'ü tatilinden feraget etmek zorunda bıraktı. Şahin, Beyaz'ın sorularını yanıtlarken ikili arasında geçen sayısız espri stüdyodakileri de kırdı geçti...

Beyaz'ın reytingler ile ilgili sorusuna Şahin, 'Reyting aslında reklamcılar için önemli biz seninle hiç reyting konuştuk mu?' diye karşılık verdi. Beyaz önce şaşırarak "Evet" dedi, sonra "Hayır hayır, biz sizinle hiç konuşmadık demek istedim" diyerek kendisini de patronunu da zor durumda bıraktı.

İkili arasındaki Aşk-ı Memnu diyaloğu ise stüdyoda büyük ilgi topladı.

Beyaz: Aşk-ı Memnu’nun sezon finali aynı zamanda sizin evlilik yıldönünüze rastlarsa ne yapardınız?

İrfan Şahin: Valla eşim kesin Aşk-ı Memnu’yu seyrederdi, ben de tek başıma yıldönümümüzü kutlardım

İşte o anlar:


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları