Ben ne paralı ayılar tanıyorum

Acun Ilıcalı reytingler ve şöhretle gelen para konusunda samimi itiraflarda bulundu.

Televizyonun dahi çocuğu, reyting sihirbazı Acun Ilıcalı, sektördeki yerini ve işin sırrını anlatırken internet sözlüklerine de dokundurdu. İşte Hürriyet'den Sema Eren'in Acun Ilıcalı ile yapılan söyleşiden satırbaşları; 

PARALI AYILAR TANIRIM
 

*Beni çok kıskanmazlar. Çünkü ben kimseye "Çok param var"ı ifade etmedim, etmem de. Ben ne paralı ayılar tanıyorum! Hangimiz parayı mezara götüreceğiz? En kralı bile gömülüyor! Benim felsefem "Parayla adam olunmaz", bunu karşı taraf da anlıyor. Ben asla arabamla poz vermem, çekerlerse trafikte çekerler... Evet araba alıyorum, çünkü arabaları çok seviyorum. Ben arabayı kullanmayı seviyorum, yoksa göstermek için almıyorum."

TELEVİZYONDAN İYİ PARA KAZANILIYOR

*"Bende 'paramı kaybetmeyeyim' gibi bir güdü yok, her dakika 'yeni proje yapalım, bu işe direkt girelim' durumu var. Her şeye paldır küldür dalarım. ışi oyun olarak görüp, eğlenerek bir şeyler ürettiğim zaman, ürettiklerim halk tarafından da kabul görüyor ve iyi kazanıyorum. Bizim sektörde zaten iyi mal üreten iyi kazanır. Sektör bu anlamda canlı. Türkiye'de televizyondan iyi para kazanılıyor."

TELEVİZYON PROFESÖRÜYÜM

*"
Bir sürü Acun yoktur. Televizyonculuk diye bir bilim var. Ve o bilimde profesör derecesinde iyiyim. Kendimi bu konuda çok iddialı buluyorum. Benim Türkiye'de televizyonu konuşacağım en fazla beş kişi vardır. Çünkü ben zamanının büyük bir bölümünü kamera arkasında, prodüksiyonun içinde harcamış birisiyim. İnsanlar neyi seyrediyor, çok iyi biliyorum. Bir de içgüdüsel bir şey. Ben çok ciddi bir bilgiyi içgüdü ile birleştirince başarılı oluyorum. "Acun Firarda", "Fear Factor" benden sonra birçok kişi tarafından yapıldı, hiç kimse benim aldığım reytingleri almadı. ışin sırrı kendini işe adamak, ondan sonra olayı güzelce değerlendirerek hareket etmek. Aslında beni kokteyl gibi düşünebilirsiniz..."

REYTİNGLERİNİ EZBERE BİLİRİM

*"Ben şu an hangi televizyonda hangi program kaç reyting yapıyor, karşısındaki ne yapıyor, hepsini ezbere bilirim.

SÖZLÜK ZAVALLILARI

"Ben reytingimi oraya yazı yazan bazı zavallıların yazdıklarıyla ölçüyorum. Ne kadar entry olursa, ben o gece programın reytingini iyi-kötü anlarım.