Baykal ve Dündar canlı yayında can ciğer!

Deniz Baykal, Uğur Dündar'ın sunduğu Star Ana Haber'e 'Özel Konuk' olarak canlı bağlandı. Baykal'ın konuşmasına başlarken Dündar'a gösterdiği yakınlık hayli ilginçti.

GAZETECİLER.COM

Balyoz gözaltıları gündeme bomba gibi düşerken Ana Muhalefet lideri Deniz Baykal, Uğur Dündar'ın sunduğu Star Ana Haber'e 'Özel Konuk' olarak canlı bağlandı.

Baykal'ın konuşmasına başlarken Dündar'a gösterdiği yakınlık hayli ilginçti. Baykal, Dündar'a 'Uğurcuğum' diye hitap ederek dikkat çekti. Operasyonları eleştiren Baykal, Dündar'ın kankası Müjdat Gezen'in 50. sanat yılı kutlamasındayken canlı yayına bağlandı.

İşte Deniz Baykal'ın gündeme ilişkin değerlendirmesi:

SAVCILAR TELKİNLE HAREKET EDİYOR

Türkiye'de hukuka olan güven azalmıştır. Bugün AB bunu çok umursamazdı ama artık AB de bu durumu kaygıyla izlediğini açıkladı. Afaki iddialar yuvarlak sözler bu uygulamarı haklı kılmaya yetmiyor. Elbette hukuka saygı duyulmalıdır. Ama Toplumun saygın insanları, silahlı kuvvetlerin güzide insanları gözaltına alıyorlar. Bugün toplum dönüştürülmeye çalışılıyor. Türkiye'de artık yargı organlarını artık savcıların bazı telkinler doğrultusunda bu adımları attığı kanaati yaygınlaşmıştır. Kolluk kuvvetleri adli süreçleri etkilemeye başlamışlardır.

İŞTE BAYKAL'IN 'UĞURCUĞUNA' ÖZEL AÇIKLAMALARI:



by