Baykal görüntülerini 24 saatte kaç kişi izledi?

Yılmaz Özdil, merak duygusunun nasıl olup da bir çılgınlığa yol açtığını bir okurunun yaptığı "deney"i anlatarak yorumladı.

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, insanın içindeki merak duygusunun en vahşi duygu olduğunu bir okurunun yaptığı küçük deneyi örnek vererek anlatıyor. 

Tüm Türkiye'nin merak ettiği, erişimin engellenmesine rağmen pek çok insanın izlediği Baykal'ın olduğu ileri sürülen görüntüler hala çeşitli kaynaklardan aranıyor. İzleyemeyenler izlemek için can atıyor.

Yılmaz Özdil de bir okurunun YouTube'da yaptığı küçük deneyi aktarıyor köşesinden. "Adı bende saklı bir okurum, yaşanan korkunç olayı Türkiye'nin yüzüne vurmak için, olağanüstü zeki, olağanüstü sarsıcı bir iş yapmış..." diyor ve şöyle devam ediyor:

"33 saniyelik bir görüntünün başlığına, "Nesrin Baytok Deniz Baykal skandal video" yazmış ve paylaşım sitesi youtube'a koymuş...
*
"Türk insanı böyle şeyleri seviyor" diyor ve skoru veriyor, "18 saat içinde 79 bin kişi izledi."
*
Ne var videoda?
Kedisi!
*
Evet...
Kedisini kameraya almış, sonra da, insanoğlunun vahşi merakını test etmek için, üzerine "Nesrin Baytok Deniz Baykal skandal video" yazarak, gerçekmiş gibi youtube'a koymuş.
*
Tıklayanlar sel gibi!
*
Ben bu yazıyı kaleme alırken, tıklayanların sayısı 120 bini geçmişti iyi mi.
*
Demem o ki...
O videodaki kimdir?
Montaj mıdır?
Hiç önemi yok aslında...
*
Sapık, düzeneği kurdu.
Başlığı attı...
"Benimle öldür" dedi.
*
Herkes birbirine ahlak dersi veriyor ama... Cinayete ortağız."

Yılmza Özdil'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları