Başörtülü adaya muhafazakar sansür mü?

Başörtülü milletvekili adayı Aynur Bayram CNN Türk ekranlarında medyayı eleştirirken özellikle muhafazakar yayın organlarını topa tuttu.

GAZETECİLER.COM
Ankara'da bağımsız milletvekili adayı olan başörtülü Aynur Bayram CNN Türk ekranlarında medyayı eleştirirken özellikle muhafazakar yayın organlarını topa tuttu. 

5N 1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan başörtülü vekil adayı 'Sesimi duyurmak için elimden geleni yaptım ancak medyadan hiç bir destek gelmedi' dedi. Aynur Bayram, bazı tv kanallarının programlarına çıkması karşılığında kendisinden para istediklerini iddia etti.

Kendisinin de sarı basın kartlı bir gazeteci olduğunu vurgulayan Bayram, 'bir çok yayın yönetmeni meslektaşıma ulaşmak için çok uğraştım. Hatta çalışmalarımın haberlerini bizzat kendim yazarak gönderdim ama yayınlanmadı.' dedi.

MUHAFAZAKAR MEDYA HAYAL KIRIKLIĞI

Muhafazakar medya kurumlarına da başvurduğunu söyleyen Bayram büyük hayal kırıklığı yaşadığını döyledi. Aynur Bayram 'Gönderdiğim haberlerin hiç birini yayınlamadılar, medya bana ve başörtüsüne Fransız kaldı' dedi.

Bayram, eğer seçilirse mecliste asla başını açmayacağını vurguladı. 'Biz bu ülkenin zencileri değiliz' diyen vekil adayı 'bu ülkeyi Angeline Jolie değil Nene Hatun kurtardı' diyerek Cüneyt Özdemir'i şaşkına çevirdi. Özdemir, konunun nasıl olupda Angelina Jolie'ye geldiğini anlamayınca canlı yayında ilginç diyaloglar yaşandı.

İşte o anlar:


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor