Başbuğ'un bildiğini Yiğit Bulut açıklıyor!..

Başbuğ, "Sabrımız taşarsa elimizdekileri açıklarız" dedi.. Bu sözlere Yiğit Bulut'tan cevap geldi. Bulut, Başbuğ'un bildiğini açıkladı;

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ Haberturk'e Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sabrının bir sınırı olduğunu söyledi, "Sabrımız taşarsa elimizdekileri açıklarız" dedi..

İşte Başbuğ'un bu sözlerine Haberturk'ten Yiğit Bulut'tan cevap geldi. Hem de 3 - 4 satırlık bir köşe yazısıyla.. Yiğit Bulut "İlker Başbuğ'un bilip de açıklamadığını açıklıyorum!" dedi..

BAŞBUĞ'UN BİLDİĞİ SOKRAT'IN BİLDİĞİ

Bütün Türkiye, Başbuğ’un “Bizim de bildiklerimiz var, gerekirse açıklarız” cümlesini hâlâ sorguluyor, üzerinde düşünüyor! Bu derin düşünme sürecine son veriyor ve Başbuğ’un “ne bildiğini” açıklıyorum. Hazır mısınız? Sevgili dostlar, Başbuğ’un “bildiği” Sokrat’ın bildiği. Daha fazla yazmama gerek var mı?

BULUT'UN SOKRAT'A YAPTIĞI GÖNDERME NE?

Yiğit Bulut bütün insanlık tarihinin en saygın kişilerinden birisi olarak tanınan sofist Sokrates'in "Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir" sözüne gönderme yaparak Başbuğ'un aslında hiçbir şey bilmediğine vurgu yapıyor. (Medyaradar)