Barlas’tan Medya patronlarına destek!..

Devlet Bahçeli ve MHP’nin, Aydın Doğan Gurubu ile “ortak” çalıştıklarını.....

GAZETECİLER.COM
Devlet Bahçeli, Aydın Doğan hariç hemen bütün medya patronlarına çakınca Mehmet Barlas, medya patronlarının yanında yer aldı. Bahçeli’nin, meclisi ringe çeviren milletvekillerini kınamak yerine kimi gazete patronlarını ve hem de hiç hak etmedikleri şekilde eleştirmesini hafife aldı.
Yazısının başlığı şöyle:
“Devlet Bahçeli'nin sataştığı patronlar buna takılmasın...”
Devamında ise şunları yazıyor Mehmet Barlas:
 
Tayvan parlamentosundaki görüntülere benzer görüntülerin yer aldığı TBMM oturumu ertesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yayınladığı yazılı açıklama, şaşırtıcıydı. 
Devlet Bahçeli ve MHP’nin, Aydın Doğan Gurubu ile “ortak” çalıştıklarını hiçbir demeç, bundan daha güzel açıklayamaz…
A.B.O.
Bu açıklamada TBMM Genel Kurulu'nun bir boks ringine dönüştürülmesini kınayacak yerde, Bahçeli bir bölüm medya patronlarını hedef almıştı.
Şöyle demişti Bahçeli:
- Servetinin kaynağı şaibeli olan ve elindeki medya gücünü ticari faaliyetleri için iktidara kiralayan medya patronlarından Ahmet Çalık, Akın İpek, Turgay Ciner ve Ferit Şahenk'in elindeki haberleşme vasıtaları ve elemanları ile partimize yönelik karalamaların odağı haline geldikleri görülmektedir. Söz konusu medya temsilcilerinin gerçeğe aykırı ve ahlaken sorunlu yayınlarının devamı halinde, aziz milletimiz bunları affetmeyecek ve milliyetçi, ülkücü irade ise bu ahlaksızlığı asla unutmayacaktır...
Sayın Bahçeli partisinin izleyeceği siyaseti belirlerken, geçmişte de bu tür hatalı algılamalara dayalı tepkilere kendini kaptırmış ve bundan zarar görmüş bir siyasetçi.
Örneğin 2002'nin Temmuz ayında, Başbakan Yardımcısı olarak görev aldığı koalisyonu bozup ülkeyi erken seçime götürme kararı alırken de, Doğan Medyası'nın bir etkinliğine takılmamış mıydı?
 
Daha sonra da duru hafızasıyla geçmişten bazı olayları hatırlatıyor Barlas…
Barlas’ın yazısının tamamını okumak için lütfen tıklayınız…