Barlas geçirdiği kazayı bakın nasıl yazdı?

Sabah başyazarı Mehmet Barlas yaşadığı kaza sonrası ilk kez yazdı, hem de bir klasik yeniden canlandı...

GAZETECİLER.COM - Sabah Başyazarı Mehmet Barlas, geçirdiği kaza sonrası duygularını bugün köşesinde okuyucularıyla paylaştı. İşin ilginci, Barlas özellikle Turgut Özal'lı yıllar boyunca sık sık yazdığı, çokça eleştirildiği ve bir süredir yazmadığı "telefonu açtım, karşımdaki Başbakan'dı" temalı bir yazıya da imza atmış oldu.

"Düşe kalka büyümek belirli yaşın üzerinde pek mümkün değil" diyen Barlas köşesinde şunları anlattı:

TELEFON ÇALDI, KARŞIMDAKİ SES...

"Hani damdan düşen adam başına toplanan kalabalığa "Bana damdan düşen birini bulup getirin, halimden ancak o anlar" diye yalvarıyormuş ya...

Ben de geçen hafta akılsızca bir kaza geçirip hastanelik ve ameliyatlık olunca aynı duruma düştüm.

İnsan sağlığını yitirince yurt ve dünya olaylarından kopuyor. Sadece canının derdine düşüyor.

Ameliyat sonrası kendime geldiğim sırada telefon çaldı, karşımdaki ses "Ben Tayyip Erdoğan, sağlığını merak ediyorum" dedi.

Çok önemli bir ameliyat geçirdikten sonra canının derdine düşmesine fırsat tanınmadan Türkiye'nin birini çözse on tane yenisi üreyen sorunları ile boğuşmak zorundaki Başbakan Erdoğan'a "Çok bitkinim, yazı yazacak kadar bile gücüm yok" demeye utandım açıkçası.

Karşılıklı sevgi, saygı ve arkadaşlık duygularımızı seslendirdik sadece.

OLAY BENİM DİKKATSİZLİĞİM

(...) Başıma gelen son olayın sebebi benim dikkatsizliğim. Bir alışveriş merkezinin oto parkında yerdeki demir engeli akşam karanlığında görmeyince takılıp, yüzüstü, burnumun üzerine yere uçtum.

Sonuç ortada.

Ben altmışlı yaşlarda düşe kalka büyümeyi denedim.

Hastanelik oldum."