Baransu <font color='#FF0000'>Yıldırım Demirören</font>'e veda etti bile...

"Kulüpler çalışmalarına hız verip, haziran ayı içerisinde yönetimi devirme planları yapıyor."

GAZETECİLER.COM - Şike soruşturmasının başlaması ile birlikte yazdıkları ile dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Taraf muhabiri Mehmet Baransu, bugün köşesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e veda etti.

"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı koltuğuna kirliliği kapatmak üzere oturtulan Yıldırım Demirören ve yönetimi haziran ayının sonunu göremeden koltuklarını yeni isimlere bırakacak gibi. Kulüpler çalışmalarına hız verip, haziran ayı içerisinde yönetimi devirme planları yapıyor." diye yazan Baransu şöyle devam etti yazısına:

GALATASARAY BAŞTA ANADOLU KULÜPLERİ DÜĞMEYE BASTI

"2011-2012 sezonunun tescilinin ardından TFF yönetiminin 40 gün içerisinde Mali Genel Kurul'u yapması gerekiyor. Başta Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve birçok Anadolu kulübü, henüz üç ayını doldurmamış olan Demirören yönetimini göndermek için düğmeye bastı. Şike ve teşvik sürecini kötü yöneten, kirliliği aklayan, kupa töreniyle de kendi kupasına sahip çıkamayan yönetim, yaptıklarıyla kendi sonunu hazırladı. Bunu gören kulüpler de biraraya gelip, ortak hareket etme kararı aldılar.

KULÜPLER MALİ GENEL KURULDA GÖNDERMEK İÇİN ANLAŞTI

İki gündür kulüpler arasında telefon trafiği yaşanıyor. UEFA'nın Türkiye'ye vereceği kararın ardından, Mali Genel Kurul'da, Demirören yönetimini göndermek için alınan ortak karar, kamuoyuyla paylaşılacak. Galatasaray, Trabzonspor, Bursa ve Anadolu takımlarından bazıları konuyla ilgili anlaştılar. Beşiktaş Kulübü'nün de perde ardından bu sürece destek vereceği belirtiliyor. Demirören'in, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'nın ardından TFF Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı kulübün çalışmalara açıktan destek vermeyip, perde arkasında alınacak ortak karara uyacağı iddia ediliyor.

ALLAHIN SOPASI YOK AMA...

Sayın Aydınlar o gün çok doğru bir cümle kullanmıştı; “Yukarıda Allah var.” Biz yukarıda Allah’ın olduğunu biliyorduk ama bu kirliliğin içerisinde bulunanlar o günlerde hem Allah’ı hem de adl-i ilahiyi unutmuşlardı. Allah da adl-i ilahisiyle varlığını bir kez de onlara gösterdi. Bugün başları eğik, sokağa çıkamaz durumdalar. Kendilerine destek veren siyasi irade bile grup toplantısında kendilerini hedef tahtasına koydu. Allah’ın sopası yok ama şaşmaz adaleti var.