Balçiçek Pamir 'Hayır'cıları çıldırttı

Ekran başında YARSAV Başkanı'nı bekleyen "HAYIRCI"ları çileden çıkardı.

GAZETECİLER.COM - Balçiçek Pamir bugünkü yazısında, Demokratik Yargı Eşbaşkanı Osman Can ile YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan'ı konuk edeceğini açıklamıştı. "Osman Cancı"lar ve "Emine Ülker Tarhancı"lar ekran başına geçip bu keyifli ve düzeyli geçmesi beklenen tartışmayı beklediler.

Ne var ki ekran başına geçen "HAYIRCI"lar "az sonra Emine Ülker Tarhan" diye geçen alt yazıya kanıp ekran başına çivilendiler. Ancak o "az sonra" bir türlü gelmeyince "HAYIRCI"ların ümitleri kırıldı. Buna Balçiçek Pamir'in Osman Can'a sürekli destek çıkan ve "size katılıyorum" şeklindeki sözleriyle destek vermesi ekran başında YARSAV Başkanı'nı bekleyen "HAYIRCI"ları çileden çıkardı.
HaberTürk kanalının telefon santralini kilitleyen "HAYIRCI" TV izleyicileri Balçiçek Pamir için çok ağır sözler içeren notlar bıraktılar.

Balçiçek Pamir'in prime-time'da Osman Can'ı tek başına konuk ettikten sonra, gecenin ilerleyen saatinde ve hatta geceyarısı, 12 Eylül oylamasında "Hayır" diyeceği bilinen YARSAV Başkanı'nı ekrana çıkarması "HAYIRCI"cıları adeta çıldırttı.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları