Bahçeli konuştu Sözcü yazarı çıldırdı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Emin Çölaşan'dan ağır suçlama geldi. Sözcü yazarı Bahçeli'yi bastona benzetti.

GAZETECİLER.COM - MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, AK Parti ve Başbakan Erdoğan hakkındaki açıklamaları kamuoyunda ilgi uyandırdı. Ancak bu sözler sivri dilli yazar Çölaşan'ı çılgına çevirdi.

BAHÇELİ'Yİ BASTONA BENZETTİ

AK Parti'nin alternatifsiz olduğunu söyleyen Bahçeli'yi, Sözcü yazarı Emin Çölaşan, partisine sahip çıkmamakla suçladı.

Emin Çölaşan'ın benzetmesi MHP liderini çileden çıkaracak gibi:

(...)Kendi milletvekili ile belediye başkanına böylesine vefasızlık sergileyen Devlet Bey'in dünkü gazetelerde yer alan Tayyip'le ilgili sözleri ise duygu yüklüydü! "Sağlığına kavuşmasını diliyorum. Tek başına iktidar olmuş bir partide çatlama ülkeye büyük zarar verir... Cumhurbaşkanlığı Tayyip Bey'in hakkıdır!" Böyle anlayışlı, sessiz, iktidara bastonluk yapan bir muhalefet partisi lideri valla dünyada az bulunur. Helal olsun Devlet Bey!

ZİYARET ETME ZAHMETİNE KATLANDI MI?

Çölaşan'ın Bahçeli'ye bir diğer tepkisi de Balyoz sanığı Engin Alan konusundaydı. MHP liderinin Alan'ı cezaevinde ziyarete gitmemesine ateş püsküren Çölaşan, eleştirisini şöyle dillendirdi:

(...) Bu uzun süre içerisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir gün olsun partisinin Milletvekili Engin Paşa'yı Silivri Cezaevi'nde ziyaret etme zahmetine katlandı mı? Hayır! Diyelim ki zaman bulamadı ve o yüzden gidemedi!..


Peki kamuoyu önünde, kendi partisinin tutuklu bir milletvekili için birkaç söz olsun söyleme zahmetine katlandı mı? Hayır! Acaba arada sırada ona Ankara'dan partili milletvekillerini gönderdi mi? Hiç değilse birileriyle selam gönderiyor mu?