Ayşe'nin albüm kutlaması

Ayşe Özyılmazel 1 yıldır çalıştığı albümünü nihayet çıkardı. Eski sevgililer kutlamaya geldi mi?

Bir yıldan uzun süredir, Mert Ekren'le çalışan Ayşe Özyılmazel'in 10 şarkıdan oluşan albümü, dün raflarda yerini aldı. Albümde, şarkıların ikisi Ayşe Özyılmazel'e, ikisi Mert Ekren'e ait. Beş şarkı Ayşe-Mert ortak çalışması.
Yazdığı her şarkının yaşanmışlığının ve hikayesinin olduğunu söyleyen Ayşe'ye bir de arkadaşı Yalın'dan şarkı geldi. Şarkının adı 'iki Sakin'.

Ayşe Özyılmazel'in tüm dostlarını tek tek sahneye çağırarak, kendisine ve albümüne verdikleri desteği anlattığı gecenin kutlama pastası da annesi, babası, ablası ve Hıncal Uluç tarafından kesildi.

Sahnede de tüm ailesiyle birlikte poz veren Ayşe Özyılmazel, tüm misafirlerine, kendi el yazısıyla, kişiye özel notlarını iliştirdiği albümünü hediye etti.

Özyılmazel'in albüm fotoğraflarını ablası Zeynep Özyılmazel çekerken, stylingi İdil Çetin, grafik tasarımı da Emre Erdem yaptı.

Geceye, Özyılmazel'in ailesinin yanı sıra, aranjörü ve çocukluk arkadaşı Mert Ekren, Gülben Ergen, Yılmaz Erdoğan, Serdar Ortaç, Yalın, Kenan Doğulu, Garo Mafyan ve Hıncal Uluç ile hem gazetedeki hem albümündeki çalışma arkadaşları katıldı.
 
changeTarget(document.getElementById("news_content"))