Ayşe Arman'la Beren Saat 'yastık' için kapıştı!

Altın Kelebek 2010 TV Yıldızları Yarışması” ödül töreninde Beren Saat'le Ayşe Arman arasında meşhur yastık polemiği yeniden alevlendi.

GAZETECİLER.COM
37’ncisi gerçekleştirilen geleneksel “Altın Kelebek 2010 TV Yıldızları Yarışması” ödül töreni dün akşam düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Yarışmada Beren Saat'le Ayşe Arman arasında meşhur yastık polemiği yeniden alevlendi.

Cem Davran ile Burcu Esmersoy’un birlikte sunduğu ödül törenine damga vuran isimlerden biri de Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Ayşe Arman oldu. Yazdığı cesur yazılarla gündeme gelen Arman, Beren Saat ve Kenan İmirzalıoğlu'nu ödüllerini vermek için sahneye çağırırken sarfettiği sözlerle geceye damga vurdu.

Arman, Beren Saat'i sahneye davet ederken; 'Baştan çıkarıcı bir kadın' olarak niteledi. Saat ödülünü aldıktan sonra Arman'la ilginç bir polemik yaşadı. Meşhur 'yastık' polemiğine göndermede bulunan Beren Saat, Arman için 'yastık olayını başıma saran kişi' ilan etti. Yastık olayı Arman'ın Beren Saat'le yaptığı röportajda gündeme gelmiş ve ilginç tartışmalara konu olmuştu.

İşte o anlar:


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları