Ayşe Arman şimdi de tesettüre mi girecek?

Ayşe Arman soyundu olay oldu... Medya dünyası günlerce Arman'ı konuştu. Arman herkese teşekkür etti ve yeni planını açıkladı;

Ayşe Arman bir soyundu, günlerce medya dünyası bu hadiseyi konuştu... Ertuğrul Özkök'ten Reha Muhtar'a, Mutlu Tönbekici'den Nihal Bengisu Karaca'ya kadar her isim Ayşe Arman'ı köşesine taşıdı... Kimisi Ayşe Arman'ı cesaretinden dolayı alkışlarken kimisi de eleştiri yağmuruna tuttu.

Ayşe Arman da bugün köşesinden o isimlere teşekkürlerini iletti ve yeni bir projeyle geleceğinin sinyalini verdi... Ama bu kez soyunarak değil örtünerek...

Hatırlarsanız dün Nihal Bengisu Karaca da, 'Ayşe Arman tesettüre girerse ne olur acaba?' diye sormuştu... Acaba Ayşe Arman, Bengisu Karaca'nın sesine kulak mı verdi?

İşte Arman'ın köşesinden bir bölüm:

(...) Sadece kalkışmak gerekiyormuş. Yap kenara çekil, insanların yorumlarını dinle, tepkilerini izle. Başım göğe ermedi ama biraz daha özgürüm, biraz daha cesurum. Ve şu yazdığınız yorumlar var ya, öldürdü beni. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu sayfaya sığdıramadığım herkese, Mehmet Ali Birand’a, Show TV Ana Haber’e, Saba Tümer’e, kayınvalideme ve anneme teşekkür ediyorum. Ama en çok sevgilime. Şahane sevgilime. Cesaret verdiği, aslanlar gibi arkamda durduğu için. Ben şimdi giyinmeye gidiyorum. Hatta örtünmeye. Ciddiyim. Nasıl olsa yine görüşür, tartışırız.