Ayşe Arman seks oyuncakları tanıtıyor!

Ayşe Arman, bu sefer işin boyutunu biraz abarttı. Suni penis ithalatçısı bir bayanla röportaj yapan Arman, penisleri eline alarak kontrol etti.

Hürriyet gazetesinde yazmış olduğu cesur yazılar ve röportajlarla gündeme gelen Ayşe Arman, bu sefer işin boyutunu biraz abarttı. Suni penis ithalatçısı bir bayanla röportaj yapan Arman, penisleri eline alarak kontrol etti. Bu anlarla ilgili fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Arman, çektirmiş olduğu fotoğrafı da köşesinde yayınladı.


Pembebulutlar

House Cafe’de. Özlem’le buluştuk.

Özlem, yarın Hürriyet Cumartesi’deki röportaj konuğum.

Hafta içi bu aralar sürekli Yarım Kalan Hayatlar yazıyorum, evet bir tür hayır işi, benimle “Mother Theresa oldun!” diye dalga geçenler, hatta sıkıcı olduğumu söyleyenler bile var, size baygınlık gelmesini istemiyorum, o yüzden bundan böyle cumartesileri de seks yazacağım. Benim için ikisi de aynı derecede önemli. Üstelik seks okumak eğlenceli ve öğretici. Geçen haftaki orgazm olamadığını söyleyen okurumdan sonra, bir sürü mail aldım. Biri de Özlem’dendi. Haziran ortasında bir internet sitesi açmış. Çok yeni. Pembebulutlar.com. 40 çeşit ürün ithal ediyor. Ne mi bu ürünler?

Seks oyuncakları.
Türkiye’de başka bu tür siteler de var, ama hepsinde şuh kadınlar, pornografik görüntüler, kısacası erkeğe hitap ve hizmet eden görseller var.

Özlemse kadınlara çalışıyor!

Bu ürünlerin hepsi kadınlar için.

Seksten daha fazla zevk almak ve eğlenmek için.

Yazı yarın yayınlanacak
Doğrusu ben de House Cafe’ye giderken biraz tereddütlüydüm, “Bakalım nasıl biri çıkacak?” diye, tuhaf geliyor ya insana başta böyle bir iş. Karşımda 9 Eylül Ekonomi mezunu bir kadın, kocası bir bankanın üst düzey yöneticilerin-den, sizin gibi, benim gibi biri, 8 yaşında bir oğlu var. Yarın bu işe neden kalkıştığını okuyacaksınız.

Yanında kocaman bir çanta vardı, tek tek ürünleri çıkardı.

Aman Allah’ım o kadar şıklardı ki, çığlık attım!

Kimse iğrenç demedi
Bir kere hiçbiri penise benzeyen şeyler değil, o tür vibratörler eskide kalmış, işler almış başını gitmiş, şimdikiler rengarenkler, farklı boyuttalar, hepsi New York’ta MoMa’da satılan tasarım objelerine benziyor. Pilli olanlar var, partnerinizle birlikte kullanabilecekleriniz var, Sex and the City’de görülmüş modeller var. Cafe’de yemin ederim herkes gördü, gördüğünün ne olduğu anladı ama kimse “Aaaa ne iğrenç!” demedi.

Sadece biri, “Bunların yakında konuşan modelleri çıkacak!” dedi.

Daha fazla detay için yarın Özlem’in röportajını okuyun...
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları