Ayşe Arman röportajı yapamadı çok bozuldu!

Kabataş'ta saldırıya uğrayan Z.D. ile röportaj yapmak isteyen ancak bunu gerçekleştiremeyen Ayşe Arman, genç anne ile Balçiçek İlter'in görüştüğünü duyunca...

GAZETECİLER.COM - Kabataş'ta 70-100 kişilik grup tarafından dövüldüğü, tartaklandığı ve üzerine çiş yapıldığı iddia edilen başörtülü Z.D. ile görüşmek, röportaj yapmak isteyen Ayşe Arman, düne kadar Elif Çakır ve Z.D.'nin kayınpederi ile yaptığı telefon görüşmelerini ve röportaj talebini bugün de Hürriyet'teki köşesinden ilan etti. 

Köşesinde daha önce Elif Çakır ile görüşüp Z.D. ile konuşmak istediğini söylediğini yazan Arman, ancak Çakır'ın kendisi yerine Balçiçek İlter'i Z.D. ile görüştürmesine bozulduğunu satır arasında açıkladı. 

Elif Çakır'a sitem etmek yerine, Balçiçek İlter ile de görüşen Arman'ın Z.D.'nin başına gelenlerin tanığı, kamera kaydı gibi delilleri olmamasına şaşkınlığını da gizleyemediği de belli oldu. 

İLK GÜN RÖPORTAJ YAZMAK İSTİYORUM DEDİM 

(...) Benim kafam düz çalışır.
Ben ilk gün de yazdım Elif'e, eğer bu ülkede herkes için daha fazla hürriyet istiyorsak, beni de Z.D.'yle röportaja götür, birlikte gidelim diye.

Ama hiçbir gelişme olmadı.

BALÇİÇEK İKNA OLMUŞ

İşte dün...
Yine aradım.
Elif demesin mi?
"Ben Z.D.'yle iki kişiyi görüştürdüm" diye.
"Nasıl yani?" dedim, "E ben rica ettim, başkasını mı götürdün!"
"Aradım sana ulaşamadım" dedi. Ben de, "Hürriyet'in santralını arasan beni bulurlardı ya da bana bir mesaj atsaydın, tweet atsaydın" dedim.
Bir şeyler söyledi, ama insan karşısındakine, "Niye beni değil, bir başkasını tercih ettin?" de diyemiyor, etmiş işte.
"Peki kiminle gittin?" dedim.
"Balçiçek İlter'le" dedi.
"Uzun uzun konuştu Z.D.'yle. Hem başına gelenleri dinledi, hem de onu ekrana çıkarmak için ikna etmeye çalıştı ama olmadı, kabul ettiremedi" dedi.
"Ama bir şey yazmadı!" dedim.
"Köşesi yok ki yazacak!" dedi.

Z.D.'YLE KONUŞMAK İSTİYORUM

Olan biten budur.
Ben hâlâ Z.D.'yle konuşmak istiyorum.

Ayşe Arman'ın köşesinin tamamını okuyabilirsiniz.

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın