Ayşe Arman memelerini kime teslim etti?

Ayşe Arman, Meral Tamer'in yazı dizisi sonrası meme kanseri muayenesi olmak için kime gitti? Doktorun çalıştığı yeri neden yazamadı?

Milliyet'ten Meral Tamer'in kanser olduğunu nasıl öğrendiğini anlattığı yazı dizisinin yayınlanmasından sonra medyanın kadın yazarları meme kanseri teşhisi için muayene olmaya başladılar.

Ayşe Arman da o kadın yazarlardan...

Arman, bugün köşesinde meme kanseri ile ilgili önemli bir yazı kaleme almış. "Keşke elimde sihirli bir değnek olabilseydi de, dokunduğumda, Türkiye'deki bütün kadınlar şu fotoğrafta gördüğünüz mamografi aletine girebilseydi." diyerek  başladığı yazısında "Meral Tamer'in yazı dizisinden sonra koştur koştur kontrole gittim" diyor ve devam ediyor: "Ve memelerimi bu alete teslim ettim."

Türkiye'de henüz üç-dört tane olan mamaografi cihazı ile muayene olan Arman, kendisini muayene eden "Radyoloji uzmanı Dr. Cihangir Karaarslan"ın ismini verdiği ve bir de röportaj yaptığı halde hangi tanı merkezine gittiğini köşesinde yazamadı.

Arman köşesinin sonunda yazdığı bir not ile tanı merkezinin ismini neden veremediğini de yazdı.

İşte o not:

Ne yazık ki artık sağlık haberleriyle ilgili dikkat etmek gerekiyor. Muş. O yüzden cihazın olduğu tanı merkezinin adını yazamadım. Siz nasıl olsa doktorun adını yazar, google'dan bulursunuz. Byeeeee.

Arman'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları