Ayşe Arman <font color='#FF0000'>o aşk</font>ı köşesine taşıdı!

Cuma günü Milliyet yazarı Hasan Pulur'a gittiği taziye ziyaretini köşesine taşıyan Ayşe Arman, bugün o yazıdaki ilginç bir ayrıntının devamını yazdı.

GAZETECİLER.COM - Cuma günü Milliyet yazarı Hasan Pulur'a gittiği taziye ziyaretini köşesine taşıyan Ayşe Arman, bugün o yazıdaki ilginç bir ayrıntının devamını yazdı.

HASAN PULUR OĞLUNUN HASTA YATAĞINDA EVLİLİĞİNİ AYŞE ARMAN'A NASIL ANLATTI?
Beni en çok etkileyen de Hasan Pulur'un, Cavidan'a sahip çıkma biçimiydi...

Ona karşı sevgi doluydu...

Onunla gurur duyuyordu...

“Bir görsen, oğlumu son günlerinde ne kadar mutlu etti” dedi, “Ona eşlik, arkadaşlık, kardeşlik etti. Onun yaptığını kimse yapmazdı. Ve Korkut ölmeden önce, hastane odasında evlendiler...”

“Gerçekten mi?”

“Evet” dedi, “Ben de destekledim, çünkü Cavidan'ın ortada kalmasını istemedim. İstedim ki Korkut'un sevgilisiydi, metresiydi demesinler, eşiydi desinler...”

Ayşe Arman'ın Hasan Pulur'a yaptığı taziye ziyaretinin ayrıntılarını okuyabilirsiniz.

Hürriyet yazarı Arman, kısa süre önce oğlunu yitiren Hasan Pulur'a başsağlığı dilemek için yanına gittiğinde konuştuklarını Cuma günü köşesine taşımıştı.

Oğlu Korkut'un Almanya'daki evliliğini bitirdikten sonra Türkiye'ye dönüp eski sevgilisi ile tekrar birlikte olmaya başladığını anlatan Hasan Pulur, oğlunun kanser hastalığı ilerlediği zaman hastanede evlendiğini de söylemişti.

Yazısını bu küçük ayrıntı üzerine kuran Ayşe Arman, kendisine gelen mesajların çoğunun bu aşk macerasının ayrıntısını soruyor olduğunu yazdı ve bugün köşesini bu 'aşk'a ayırdı.

"Cavidan'ın izniyle yayınlıyorum aramızda geçen bu konuşmayı, haberiniz olsun..." diyen Arman, telefon ile konuştuğu Cavidan Pulur'un anlattığı ilginç ayrıntıları köşesine taşıdı.

İşte o yazıdan ilginç ve romantik bir bölüm:

"Hastanede ölümünden bir hafta önce, baktım yalnız kalmak istiyor, anlamadım neden. Ama madem istiyor, oğlu Cem'i bir bahaneyle kafeteryaya gönderdik, biz ikimiz kaldık."Müziği aç" dedi, açtım... "Şimdi beni kaldır" dedi, "Seninle dans etmek istiyorum." Ve biz o hastane odasında, dans ettik. Kulağıma, "Beni bağışla" dedi, "Sana yaşattığım her şey için..."

Ayşe Arman
'ın bugünkü köşesini okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları