Aylık Ödemelerde Rekor Artış Yapıldı! Asgari Ücret ile Aynı Seviyede Ödenecek!

Ödemelerde büyük zam yapılacak. Meclis'e sunulan çalışmanın onayı halinde her ay 8506 TL ödeme gündemde. Asgari ücret ile aynı ödemeyi alacak olanlar kimler? Bakan Vedat Bilgin sevindiren gelişmeyi duyurdu. İşte detaylar...

Asgari ücretliler ne kadar alıyorsa onlar da o kadar ödeme alacak. Gazi aylıklarına yapılan zamla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. Son dönemde emeklilerden memur ve asgari ücretli çalışanlara kadar çeşitli düzenlemeler ön plana çıkıyor. Şimdi ise gazi aylıklarında bir düzenleme yapılması gündemde.

8506 TL Aylık Ödenecek!

Gazi aylıklarının 8506 TL'ye çıkması hususunda yapılan düzenleme Meclis'e sunuldu. Bakan Vedat Bilgin de konuya ilişkin resmi açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi:

”Meclise sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş Gazilerimizin yanındadır.”