Aykut Işıklar atladığı haberleri yazdı!

Işıklar, "Ben başkalarının özel yaşamıyla asla ilgilenmem. Ne yaparlarsa yapsınlar" dedi ve nasıl haber atladığını yazdı.

Aykut Işıklar her yazısı ile medyanın gündemini değiştiriyor. "Sezen Aksu gelinim oldu en son ben duydum" başlıklı yazısında Işıklar, Sabah gazetesinin magazin servisinde çalışırken ekibinde yer alan Ahmet Utlu ile Sezen Aksu arasında nikah ile sonuçlanacak aşkın nasıl başladığını anlattı. Sezen Aksu ile muhabiri Utlu'nun ilişkisini en son kendisinin duyduğunu da yazan Işıklar,  "Ben başkalarının özel yaşamıyla asla ilgilenmem. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ama duyunca da hiç düşünmeden yazarım." dedi.

İşte Işıklar'ın ilginç göndermeler ile Ruhat Mengi'ye yönelik eleştiriler de getirdiği o yazıdan çarpıcı bir bölüm:

"Peki bir magazinci, Sezen Aksu gibi milyonların sevdiği bir sanatçının evlenmesini atlar mı? Üstelik muhabirin ile evleniyor. Sen bunu en son duyan kişi oluyorsun. Ayıp demiyorum, çok komik...

Sezen Aksu'nun son eşi olan Ahmet Utlu, Sabah'ta magazin servisinin muhabirlerinden idi. Ama magazinden nefret ederdi. Artist, şarkıcı işlerine göndermezdim. Hoş başka konularda da haber getiremezdi ya... Serviste dolaşırdı. Bir gün adam yoktu, mecburen Sezen Aksu'nun basın toplantısına gönderdim. Ben adamdan ses getirecek haber bekliyorum, o Sezen Aksu'yu servise gelin getirdi. Sezen Hanım, Ahmet'i çok beğenmiş, nikâh masasına oturttu. Ne zaman flört ettiler, ne zaman Ahmet eşi Seboş'tan ayrıldı, nasıl evlendiler size yemin ederim çok sonra herkesten sonra öğrendim. "Senin adamın Sezen ile büyük aşk yaşıyor" diye dalga geçtikleri zaman inanmıyordum. İkisini de iyi tanıdığım için bu dedikoduları ciddiye almamıştım.

Asla büyük konuşmayacaksın. Şarkıcıları aşağılayan muhabir özentisi, şarkıcı eşi ile evlendi. Hatta yanında çanta gibi sağa sola gitti. Benim muhabir Bursalı Ahmet, Türker İnanoğlu ile aynı masada yani protokolün en kral yerinde otururdu. Eee insanın karısı Sezen Aksu olursa..."

Işıklar'ın köşesinin tamamını okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları