Ateşli fotoğraflar komedi çıktı

Hande Ataizi ve Cihan Ünal'ın 'ateşli' sahneleriyle gazetelere manşet olan tiyatro oyunu 5N 1K'nın da gündemindeydi. Oyuncular gazetelere isyan etti.

GAZETECİLER.COM
Hande Ataizi
'nin çarpıcı bazı sahneleriyle gazetelere manşet olan tiyatro oyunu 5N 1K'nın da gündemindeydi. Cüneyt Özdemir 'erotik' bir kimlikle manşet yapılan oyunu oyuncularıyla konuştu.

Hande Ataizi ve Cihan Ünal'ın 'ateşli' sahneleriyle bir anda medyanın dikkatini çeken 'Özel Hayatlar' adlı oyun gerçekten yansıtıldığı gibi 'ateşli' mi? Oyuncular medyanın oyunu yansıtma biçimini eleştirirken eserin erotik bir nitelik taşımadığını vurguladılar. Ancak oyununun galası dün 4 gazetenin sürmanşetinde o 'ateşli' sahnelerle yer bulmuştu.

"EROTİK DEĞİL ROMANTİK KOMEDİ"

Hande Ataizi galaya davetli olan basın mensuplarının iki saatlik oyunca o sahneleri 'daha tatlı geldiği için' manşete taşımayı tercih ettiklerini söyledi. Ünlü oyuncu 'Anlaşılması gereken şu ki biz rol yapıyoruz, mış gibi yapıyoruz. Bunun gerçek hayatlarımızla bir ilgisi yok.' dedi.

Cihan Ünal oyunun çok başarılı ve bütün dünyada beğenilen bir romantik komedi olduğunu vurgularken Şencan Güleryüz ise "Bu oyunun bu kadrosu ve sahnesiyle gündem olmasını bekliyordum ama bu şekilde olması rahatsız etti demiyorum çünkü oyunu izleyenler 'erotik' demediler. Ama medyada nedense böyle yansıtıldı. Bunu da gazetelerin yöneticileri soracak. 1930'larda yazılmış bir klasik bu oyun. Yazıldığı gibi oynamak zorundayız." dedi.

İşte o anlar: