Ataklı köşesinde Nazlı Ilıcak'tan ne istedi?

Can Ataklı Vatan gazetesindeki köşesinde Nazlı Ilıcak'tan bir istekte bulundu. İşte Ataklı'nın isteği...

GAZETECİLER.COM - Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı, bugün köşesinde "Ah be Nazlı Hanım" başlıklı yazısı ile Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'tan bir istekte bulundu.

"Nazlı Ilıcak'la önceki akşam TV 8'de birlikteydik. Nazlı Hanım programın katılımcısı ama elindeki telefondan gözünü ayırmıyor ve sık sık da tuşlara basıyordu.

Sonradan anladım ki yeni merakı twitter'dan yayın yapıyormuş.

Tıpkı birkaç gün önce ben Habertürk'teyken yaptığı türde dedikodu peşindeymiş meğer." diyerek sert bir eleştiri ile başlayan Ataklı, şöyle devam ediyor:

"Nazlı Hanım'ın twitt'lerinden (böyle tanımlanıyormuş) birkaçını gördüm. Neden yazar bunları anlamak da mümkün değil.

Örneğin, bir takipçisi (tanım buymuş) herhalde benim için iyi bir şeyler söylemiş ki Nazlı Hanım cevap yazmış: "Haklısınız Can iyi çocuktur ama o kadar Ak Parti düşmanı ki bütün değerlendirmeleri o zaviyeden oluyor!"

Muhalefet etmek düşmanlık değildir, kim bilir kaç kere belirttim. AKP'nin yöntemlerine, hukuk tanımazlığına, demokrasi karşıtlığına muhalefet ediyorum. Ama sadece AKP'ye değil ki, bana göre yanlış olan her şeyi yazmaya çalışıyorum."

ALLAH AŞLINA O KONUYA GİRİN

Ataklı yazısına şöyle devam ediyor:

"Neyse, ama Nazlı Hanım'ın hızını alamayıp yazdığı bir başka twitt'e gerçekten çok kızdım. Diyor ki Nazlı Hanım; "Çok iki yüzlü ve maddeci. Uzanlar-Balkaner konusuna hiç girmiyorum bile dikkatinizi çekerim."

Allah aşkına girin Nazlı Hanım. Ne biliyorsanız söyleyin. Hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yapmadım hayatımda. İster köşenizde yazın ister açın bana sorun. Ama sağda solda dedikodu yapmayın.

20 yıla yaklaşan tanışıklık ve yakınlığımıza biraz saygılıysanız girin o dediğiniz konulara. Hiç olmazsa gazetecilikten zorunlu olarak uzaklaştırıldığımda uğradığım alçaklıkları açıklama fırsatı vermiş olursunuz bana."

Ataklı'nın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları