Ataizi'ni assak mı?..

At izi it izine karıştı mı tam bilemeyiz ama Ata'nın izini gece kuşlarının izleri ile karıştırmak isteyenler bol miktarda var.

GAZETECİLER.COM - Ataizi için suç duyurusu
 
Magazin Gazetecileri Derneği Üyesi Burhan Akdağ, sinema oyuncusu Hande Ataizi hakkında, magazin gazetecilerine hakaret içeren sözler söylediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
 
“HIYARLAR” DEMİŞTİ
Burhan Akdağ'ın avukatı Haşim Korkmaz yaptığı açıklamada, 24 Kasım 2008'de özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa telefonla bağlanan Hande Ataizi'nin burada magazin gazetecilerine hakaret içeren sözler söylediğini iddia etti. Müvekkili Burhan Akdağ'ın, magazin gazetecilerinin imajını zedelediği gerekçesiyle Ataizi'nden şikâyetçi olduğunu belirten Korkmaz "Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiğimiz suç duyurusunda, Hande Ataizi hakkında 'Basın, Yayın Yoluyla Hakaret' iddiasıyla dava açılması için talepte bulunduk" dedi. Ataizi telefonla bağlandığı bir TV programında magazin gazetecileri ile sanatçılar arasındaki gerilimle ilgili konuşurken "Bu hıyarlar yüzünden" ifadesini kullanmıştı.
 
HABERİN ANALİZİ:
Şu Magazin Gazetecilerini anlayan varsa beri gelsin...
Bir yanda ünlü ve gerçek sanatçı Rojin’i dağa kaldırıp seks kölesi yapmak isteyen Serdar Turgut...
Diğer yanda da magazin gazetecileri ile ilgili konuşurken, "Bu hıyarlar yüzünden" diyen Hande Ataizi...
Yani...
Meslekleri, sözüm ona sanat camiasını izlemek olan Magazin Gazetecileri belli ki gerçek sanatçıların değil, (Hande Ataizi sanatın mektebinden mezun, Altın Portakal ödül sahibi; Rojin de başarısı sınırlarımızı aşmış bir sanatçı) sanatçıcıkların gazetecileri...
"Mizah" adı altında, içinden geçen sapık duyguları yazıya döken Serdar Turgut'u ayıplayacaklarına, durum tespiti yapan Hande Ataizi hakkında suç duyurusunda bulunuyorlar...
At izi it izine karıştı mı tam bilemeyiz ama Ata'nın izini gece kuşlarının izleri ile karıştırmak isteyenler bol miktarda var.