Aşk-ı Memnu'da yine olay yaratacak sahne

Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu dizilerinde bu hafta olay var. Özellikle de Aşk-ı Memnu ekran başına kilitleyecek.

GAZETECİLER.COM- Kanal D'nin reyting rekortmeni dizileri Yaprak Dökümü ile Aşk-ı Memnu'da bu hafta yine olaylar var... Ali Rıza Bey yeni bir şok yaşıyor. Aşk-ı Memnu'da ise Behlül ile Bihter sevişiyor... Bu kez gizli kameraya alan bir kişi de var... İşte dizelerde bu hafta yaşanacak olanlar; 

RIZA BEY'İN BAŞINA GELENLER

Hayriye Hanım’ın Şevket ile Necla’yı yakınlaştırmak için gösterdiği çaba Necla’nın sabrını taşırır. Necla’nın isyanı Ali Rıza Bey’i derinden yaralar. Kendini ifade edememenin sıkıntısı içinde, hırsını bütün bunlara sebep olan Hayriye Hanım’dan alır.



Necla acısıyla baş başa, kimsenin yardımı olmadan kendi ayakları üzerinde durmak istemektedir. Ali Rıza, bütün kırgınlığını içinde saklayarak Necla’nın kararına saygı gösterir.



Ferhunde yine Şevket’in çekimine kapılmıştır. Adımlarını sağlam atmak için yeni bir oyun başlatır. Ceyda’yla işbirliği yaparak başlattığı oyunu fark eden Şevket karşı atağa geçer. Evlilik yıldönümünü anılarıyla baş başa acı içinde yaşayan Necla’yı uzaktan izleyenlerle arasında büyük bir mücadele beklemektedir. Şevket’in intikam oyunu git gide Ferhunde’yi içine çeker. Ferhunde her adımda Şevket’e biraz daha yaklaşırken, tutku perdesi yeniden aralanır.

*AŞK-I MEMNU'DA BEHLÜL YİNE SEVİŞİYOR...
BİR KAMERA İSE GİZLİ KAYITTA... Diğer sayfada...
[page_end]

AŞK-I MEMNU'DA YİNE SEVİŞME VAR

Televizyon seyircisi yine Behlül ve Bihter’in ateşli sevişme sahnelerine tanık olacak.
Bir önceki sevişme sahnelerine tanık olan Beşir bu kez işi büyütüyor.. Nihal'i Behlül'e kaptırmanın acısıyla talihsiz Beşir, olanı biteni kameraya kaydedecek.


Bihter ve Behlül gizli mabetlerinde buluşuyor. Ancak onları, tutku dolu bu gecelerinde çok büyük bir tehlike bekliyor. Nihal, Behlül’ün de ona aşık olduğu düşüncesinin verdiği cesaretle, kendince aşkını ilan eder. Behlül bu kez daha büyük bir çıkmazda olduğunu anlar. 



Firdevs Hanım, Behlül ve Nihal’le ilgili hazırladığı planını sürdürürken, Bihter annesinin aklına koyduğunu gerçekleştireceğini bilmenin huzursuzluğunu  yaşamaktadır. Behlül artık etrafındaki gelişmeleri ciddiye almaya başlar. Her taraftan Nihal konusunda kendini kapana kısılmış gibi hissetmektedir. Sonunda çıkış yolunu yine Bihter’de bulur ve ondan bu yanlış anlaşılmayı gidermesi için yardım ister.



Bihter yaşanan gelişmelerin her şeyi kontrolden çıkardığının farkındadır. Behlül ve Bihter, Firdevs Hanım’ın planından kurtulmaya çalışırken; Beşir de Nihal’in ve Adnan Bey’in etrafını saran yalanları ortaya çıkarmak için geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bu yolun sonunda Behlül ve Bihter’i çok büyük bir tehlike beklemektedir.