Arman dudaklarına yapışmak istiyor!

Ağzına, dişlerine, gözlerine, dudaklarına bayılıyorum. İçine sokasın geliyor. Ya da dudaklarına yapışasın. Öyle bir adam.

GAZETECİLER.COM - "Yüzünde o şahane gülümsemesi. Ağzına, dişlerine, gözlerine, dudaklarına bayılıyorum. İçine sokasın geliyor. Ya da dudaklarına yapışasın. Öyle bir adam."

Bu satırlar Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın... Arman'ın sarılıp içine sokası geldiği, dudaklarına yapışmak istediği adam ise Tarkan.

"Heyecan dorukta, Tarkan’ı bekliyoruz. Ve çıkıyooor.
Rüzgâr gibi, fırtına gibi. Yüzünde o şahane gülümsemesi. Ağzına, dişlerine, gözlerine, dudaklarına bayılıyorum. İçine sokasın geliyor. Ya da dudaklarına yapışasın. Öyle bir adam.
İlginç olan da kadın-erkek, hepimiz ona bayılıyoruz."

"Bir Erkek hem erotik hem sempatik olabilir mi?" diye soran Arman köşesinde şöyle yazdı kendisini "uyaran" konser yorumuna...

Bir insana, terlemek bu kadar mı yakışır? Bir insana, dil çıkarmak bu kadar mı yakışır?
Gülünce, gözlerinde şahane şimşekler çakıyor.
Bilmiyorum belki de o geceye mahsustu ama çok sıkı bir kondisyon sergiledi, hiç durmadan, sahnenin bir ucundan bir ucuna koştu durdu, bir dur kardeşim, yok durmuyor.
Bunu becerebilmek için de günde en az birkaç saatini gym’de geçiriyor olması gerekir, yoksa mümkün değil. Gözlerim büyüyerek, şaşkınlık içinde izledim. Ve kendi kendime, “İyi ki gelmişim, Tarkan konseri izlemeden yaz bitmezmiş!” dedim.

Bir de eğri oturup doğru konuşalım, bu adam dünyanın en çarpıcı adamı değil aslında. Kısa boylu bir kere. Oturduğu zaman tabureye, bazen ayakları yere değmeyecek gibi duruyor.
Ama kim takar?
Işığı var ışığı!  Devleşiyor sahnede, nefes kesecek biri oluyor, hipnotize ediyor sanki.
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor