Anamı ağlatırlarken<font color='#FF0000'> hangi cehennemdeydiniz!</font>

Günün en enterasan Nuray Mert yazısı Star yazarı Yağmur Atsız'dan geldi... Çok ilginç, okuyun deriz...

GAZETECİLER.COM - Nuray Mert için kaleme alınan yazılar Star yazarı Yağmur Atsız'ın asabını fena halde bozmuş.
"Şövalye bozuntuları" demiş...
"Benim anamı ağlatırlarken hangi cehennemdeydiniz!' diye seslenmiş.

İşte enteresan bir "Merd" olun yazısı;

"(...)Meselâ, ayıbdır söylemesi, sekiz on sene önce birileri benim anamı ağlatırken bu arkadaşlar hangi cehennemdeydi, onu bilmek isterdim. Ama daha benim gibi kadınlı erkekli niceleri vardı!

Gidinin şövalye bozuntuları! Bugün artık Nuray Mert’le aynı kareye girmek, kenardan itiştire itiştire bile olsa “chic” !

BEN DE NURAY MERT İLE DİVAN'A GİTMEK İSTERİM

Eh, olağandır. Dîvan Pastahânesi’nde ikindi çayına giderken ben de yanımda Nuray Hanım’ın olmasını Deli Nâciye’nin Ortanca Kızı Perviz’e tercîh ederim. Perviz’i başka bir yazıda anlatırım, konumuz o değil. Ama bu böyledir diye Perviz’e yolda giderken omuz atanlara alkış tutmam da pek yerinde olmaz, n’est-ce pas?

Adama derler ki “Merd olun merd!”

KASIMPAŞALI'YI BULDULAR VUR ABALIYA

Tabii sekiz on sene evvelki meymenetsize kafa tutmak kolay değildi! En azından sizin tıynetinizdekiler için! Öyle ya, sonra çaya, kahveye, uçağa, brifinge, caza, saza, çengiye çağrılmayabilirdiniz! O zaman ne olurdu? Haydi, Attilâ İlhan’ın da hatırı kalmasın: “felâketim olurdu ağlardım”

Ama şimdi...
Kalender-meşreb Kasımpaşalıyı buldular ya, vur abalıya! Ancak buraya da Ziya Paşa iyi gider: “Lâkin yumuşak huylu atın çiftesi pekdir!”

MERT'E TEKLİF EDECEĞİM

Şunu demek istiyorum:

Son günlerde Nuray Mert için göğsünü siper eden bâzı şahıslara bakıyorum da Hey Yüce Tanrım, diye geçiriyorum içimden, acabâ bunlar tarafından savunulmak mı yeğdir yoksa meskût geçilmek mi?

Her hâl ve kârda Nuray Mert’e berâberce Dîvan Pastahânesi’nde ikindi çayına gitmeyi teklîf edeceğim. Sırf daha önce yeni bir işe girsin diye bekliyorum ki hesâbı öderken zorlanmasın. Orası biraz pahalıdır diyorlar da...

Yazının tamamı için