Aman ha Ayşe Arman!..

Gülsin Onay’ın bu dört isimden birinin programına çıkması demek “rezil” olması “hafifleşmesi” demektir…

GAZETECİLER.COM
Ayşe Arman, uluslar arası üne sahip piyanistimiz Gülsin Onay için Okan Bayülgen, Beyaz, Saba Tümer ve Hülya Avşar’a seslenmiş bugün…
Gülsin Hanımefendiyi programlarına çıkarmalarını istemiş…
Onun için yazımızın başında telaşla “Aman ha!” dedik…
Gülsin Onay’ın bu dört isimden birinin programına çıkması demek “rezil” olması “hafifleşmesi” demektir…
Bu “dejenere dörtlüsü”nün programında ne konuşacak ki Gülsin Omay?...
İnanılmaz komik bir kadınmış Gülsin Omay…
İyi ama Ayşe Arman; dünya onu komikliği ile değil, parmaklarıyla seviyor…
Hani, Balçiçek Pamir’e seslense anlarız da diğer “dejenere dörtlüsü”nde Gülsin Onay’ı görmeye tahammül edemeyiz…
Bizce Gülsin Hanım eğer bu dört ismin programına çıkarsa hayatının en büyük hatasını yapar…
Diyelim ve Ayşe Arman’ın yazısını ilgi ve bililerinize sunalım…
 
Müthiş kadın Gülsin Onay’dan mektup var
 
BU ülkenin yetiştirdiği en müthiş piyanistlerden.
Sadece piyanosundan yükselen melodiler değil, kendisi de müthiş. Ve dünyanın her yerinde, ülkemizin tanıtımını yapıyor. Peki biz Gülsin Onay’ın bu ülke için yaptıklarının ne kadar farkındayız?
Okan Bayülgen, Beyaz, Saba Tümer, Hülya Avşar ve milyonlara hitap eden diğerleri... Size sesleniyorum, onu programınıza çıkartın, tanımayanlar da tanısın. Bir de inanılmaz komik bir kadın, birbirinden ilginç şeyler anlatıyor.
Böyle özel insanları, izleyicilerle daha çok buluşturmak gerektiğini düşünüyorum. Ve şimdi sizi, bana yazdığı mektupla baş başa bırakıyorum...
***
Sevgili Ayşe,
Çok iyi olduğunuzu ve çalışmalarınızın çok iyi gittiğini umuyorum.
Ben şu anda “Fransa’da Türk Kültür Yılı” etkinlikleri kapsamındaki konserim için Bordeaux’dayım. Bu aralar hayat her zamankinden de yoğun. İngiltere’de beş günde beş konser verip, 21 Eylül’de Kıbrıs Festivali’ne gitmek üzere evimden ayrıldığımdan beri halen daha yollardayım.
Ekim başında Üsküp’te çok harika bir şefle Makedonya Filarmoni eşliğinde konser verdim. Üsküp’ten direkt Arjantin ve Uruguay’a geçtim. İlk defa ziyaret ettiğim bu iki ülkede de çok güzel karşılandım ve harika tepkiler aldım.
Dönüş yolunda da Madrid’de bir resitalim oldu. Ardından Oslo’da 29 Ekim için bir konser verdim.
Oslo dönüşünde, Antalya Festivali’ne geçmeden önce Koç Üniversitesi kültür merkezinde çaldım. Şimdi buradan Londra’ya gidip Britanya Türk Kadınlar Derneği yararına bir resital vereceğim. Sonra Tokyo ve Tayvan turnesi yolunda, İstanbul’dan geçerken bu kez de Antik Palace Müzayede Evi’nde bir resitalim olacak.
Bu aralar İstanbul’a, ancak geçerken uğrayabiliyorum ve eğer Antik Palace’taki konserime gelebilirseniz bu vesileyle sizi görmekten de çok mutlu olurum. Antikalarla çevrili çok hoş bir atmosfer ve ben orada çalmaktan çok keyif alacağım. Konserim 23 Kasım Pazartesi saat 19.00’da. Gelebilirseniz gerçekten çok sevineceğim. (Gülsin Onay)