'Aman dikkat zira öldüğünle kalıyorsun'

Mesela Fenerbahçeliler de konu 'şike' olduğu zaman bir cemaatten hiç de farksız davranmıyorlar.

GAZETECİLER.COM - İsmailağa Cemaatinin internet sitelerinden yaptıkları açıklama ile Ahmet Hakan'a "hiç utanman yok mu?" şeklindeki yüklenmesinin ardından Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, köşesinden tepki gösterdi.

"Bazı gazetecilerin 4 resmi koruması varken Ahmet Hakan'ın herhangi bir koruması olmadığını biliyorum. Yarın bir gün gaza gelen bir meczup saldırısı ile karşılaşabilir." diyen Özdemir, köşesinde ilginç bir çıkış yaptı:

HEMEN KARŞINIZDA BİR CEMAAT BULUYORSUNUZ

"Ahmet Hakan'ın yaşadığını bir grup yazar uzun bir süredir yaşıyoruz.
Herhangi bir cemaate, iktidara, zümreye, görüşe sırtınızı yaslamayıp vicdanınızın sesi ile yazıp konuştuğunuz zaman biraz da ortada bağımsız ve kimsesiz durmanızın kolaycılığı ile hemen sizi yerden yere vuran bir cemaati karşınızda bulabiliyorsunuz.

FENERBAHÇELİLER DE CEMAATTEN FARKSIZ

Cemaat denilince artık bugün ayağı takılıp yere düşenin aklına gelen 'olağan şüpheli' Gülen cemaati gelmesin. Türkiye'de tek cemaat onlar değil. Mesela Fenerbahçeliler de konu 'şike' olduğu zaman bir cemaatten hiç de farksız davranmıyorlar.


ERGENEKONCULAR DA BİR BAŞKA CEMAAT

Bugün cemaatin eline geçmekle suçlanan yargı daha yakın bir zamana kadar bir başka laik cemaat tarafından yönetiliyor, korunuyor, kollanıyordu. Şimdi Balyoz veya Ergenekon davasında soruşturmalara baktığımızda pek çok iddianın bu kişilerin ordunun içinde bir laik cemaat şeklinde örgütlendiğinden hareket ettiğini gösteriyor. Pardon ama onca andıç, onca fişleme, onca günlük(!) yasalara dayanarak yapılmadı, yazılmadı değil mi?"

Yazısını "Ama yine de şu aralar kendine dikkat, işin şakası yok.  Zira öldüğün ile kalıyorsun." diyerek bitiren Özdemir'in köşesinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.