Aman dikkat! Penisini çıkardı::)

Serdar Turgut, Akşam'dan Habertürk'e geçince, "artık penis yazıları yok" demişti... Önce ufak ufak şimde hepten penise sarıldı.

GAZETECİLER.COM - Serdar Turgut 1 yılını doldurduğu Habertürk'te kendini daha fazla tutamadı...
Penis yazılarına geri döndü...
Önce ufaktan ufaktan gösterdi...
Bugün tamamını çıkarttı.

Hatırlarsınız...
Habertürk'e başladığında "penisini" çıkarmayacağını dair karar almıştı...
Kendi deyimi ile artık "terbiyesiz yazılar" yazmayacaktı.
Penisini Akşam'da bırakmıştı.
Habertürk'teki okurları görmeyecekti.

OĞLUM İÇİN BIRAKIYORUM DEMEMİŞ MİYDİ?

Serdar Turgut o röportajda penis yazılarını bırakma gerekçesini oğluyla ilişkilendirmişti. "Çünkü" demişti:

"Oğlum sekiz yaşına geldi, yani artık babasının yazılarını okuyabiliyor. Okuduklarını arkadaşlarıyla da paylaşıyor. Bir gün okulun kapısında onu bekliyordum, bazı velilerin benimle ilgili konuştuklarını duydum. Utandım. Hem zaten seks konusunda yazılabilecek her şeyi yazmıştım."

Bu açıklamasını hatırlayınca haliyle insan...
Neyse canım çok yüklendik...
Haklı Serdar Turgut...
Penisini çıkarmadığında kimse onu "iplemiyor"...
Aylar var ki internet siteleri tarafından alıntılanan yazısına rastlamadık.
Biz de dahil...
Hem "alışmış kudurmuştan beterdir"...
Okuru açısından da Serdar Turgut açısından da...

Uzatmanın lüzumu yok...
Penise dönüşün hayrını görsün...

SEKS KASETİ PİYASA DÜŞÜNCE...

Bugünkü "penis" yazısına dönelim.
Seks kasetinin piyasaya düştüğünü hayal etmiş... Bir kısa özet geçelim o yazıdan:

"SERDAR Turgut'u cinsel ilişki halinde gösteren ve bu yönüyle ender bulunacak tarihi belge mahiyeti taşıyan m film, internet sitesine sızdırıldı. Bu film kısalığıyla dikkati çekiyordu.

Görüştüğümüz konunun uzmanları, bir seks kasetinin bu kadar kısa sürmesinin şaşırtıcı olduğunu, çünkü o toplam üç dakika içinde Serdar Turgut'un kadınla iki dakika boyunca konuşmasının da bulunduğunu söylediler.

Adı geçen yazarın geçmişte hakkında defalarca yazdığı organın sonunda filme alınmış olduğunu düşünüp bunun bile filme özel tarihi bir kıymet vereceğini uman bazı kişiler, söz konusu filmi internette tıklayınca büyük bir hayal kırıklığına uğradılar.

Çünkü Serdar Turgut filmin bazı yerlerinde tamamen çıplak olarak görülse bile o meşhur organını görmek mümkün olmuyordu. Polisin verdiği bilgiye göre, laboratuvarda filmin bazı sahnelerine özel cihazlarla belirli büyütme teknikleri uygulandığında bazı detayları görmek mümkün oluyormuş.

YATAK ODASINDA FELSEFE

Filmde kadının soyunmaya çalışırken, karşısında göbekli bir adamın şaşı gözleriyle durup dururken Heidegger'in öneminden bahsetmesini aslında komik bulduğu, gülmemek için kendini zor tuttuğu görülmektedir. Bunlar şaşırtıcı ama asıl şaşırtıcı sahne, kadının tamamen soyunduktan sonra yatağa uzanmasıyla yaşandı ve adam, yataktaki kadına şöyle bir baktıktan sonra yan odaya geçti.

Bir dakika sonra döndüğünde giyinmişti ve kadının bulunduğu yatağın yanına oturup bir seks sonrası sigarası yaktığı görüldü. Polis, sigaranın filmlerde görülmesini yasaklayan kanunlar gereği bu sigarayı da filmde erkek cinsel organı şeklindeki bir figürle kapattı ve böylece adam organı defalarca ağzına götürüp durdu. Seks kasetinin son sahnesinde, ekranı adamın yüzü kaplıyor ve o cinsel organ şeklindeki figürü son defa ağzına götürüyor, içine sigarayı çekip figürü yere atarak üstüne basıyordu.
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor