Altaylı, Teke Tek'de Baykal'la dalgasını geçti

Altaylı, Teke Tek'de isim vermeden de olsa Baykal'la yaşadığı tekne polemiğina dair ilginç göndermelerde ve imalarda bulundu, Baykal'ı ti'ye aldı...

GAZETECİLER.COM
Fatih Altaylı ile Deniz Baykal'ın tekne polemiği durulmak bir yana giderek sertleşiyor, derinleşiyor. Altaylı, Teke Tek'de isim vermeden de olsa polemiğe dair ilginç bir tepki verdi. Baykal'ın yalan söylediğini ima eden Altaylı ekranlardan Baykal'la dalgasını geçti.

Habertürk ekranlarında 27 Mayıs'ın yıldönümü nedeniyle darbeler tarihimizi tartışan Teke Tek'te, 12 Eylül'deki anayasa referandumunu hatırlatan Altaylı, Baykal'la yaşadığı tekne polemiğina dair ilginç göndermelerde ve imalarda bulundu. Altaylı isim vermedi, hatta 'tekne' bile demedi. Ama söyledikleri çok manidardı. "Türkiye'de yalanın dibi yok, veren 'vermedim' alan 'almadım' der, yalanın dibi yok" diyen Altaylı biraz da dalgasını geçti.

"Şimdi kime sorsan 12 Eylül'de anayasaya 'hayır oyu verdim' diyor. İyi de 0 yüzde 92'lik oyu kim verdi o zaman? Türkiye böyle işte, veren 'vermedim' der, yapan 'yapmadım' der, alan da 'almadım' der. Yalanın dibi yok burada."

İŞTE O ANLAR:

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları