'Allah'a yemin ediyorum yerle bir ederim!'

TFF'nin aldığı kararla topu taca atması spor yazarı Turgay Demir'i çıldırttı. Demir, A Haber ekranlarında Federasyon'u topa tuttu...

GAZETECİLER.COM
TFF'nin etik kurulunun incelemesi sonrası yaptığı toplantıda aldığı kararları açıkladı. Ancak Federasyon'un kararları spor basınında sert tartışmaların da kapısını araladı. Spor yazarı Turgay Demir, A Haber ekranlarında kararı yorumlarken adeta çileden çıktı.

Turgay Demir, "Bu açıklamadan sonra kötüler kazanmıştır. Türkiye'de şikeciler vardır, masumlar vardır. Şikeciler kazanmıştır. Bu açıklamayla Federasyon Türk futbolunun anahtarını şikecilerin eline teslim etmiştir." diyerek TFF'ye ciddi suçlamalar yöneltti.

"YA FEDERASYON YA FENER KÜME DÜŞECEKTİ FEDERASYON DÜŞTÜ"

Federasyon kararına ateş püsküren Demir, 'Ya Fenerbahçe küme düşecekti ya da Federasyon. Bu kararla görülmüştür ki Federasyon küme düşmüştür' dedi. Şike soruşturmasının bu kararla birlikte zamana yayılarak unutturulmak istendiğini söyleyen Demir, "Namuslu gazeteciler bu kararın karşısında durmalıdır. Ben tek başıma bile olsa bu kararın karşısında direnirim. Bu Federasyon da gidecek." dedi.

"ALLAH'A YEMİN EDİYORUM O GAZETECİLERİ YERLE BİR EDERİM!"

"Eski Federasyon Başkanı Sinan Engin'i Lig TV'ye yerleştirmişti demek bu arkadaş da birilerini bir yerlere yerleştirecek, bu düzen aynen devam edecek. Bu namussuzlukların hepsine karşı çıkacağız. Gider açlık grevi de yaparım, Taksim'de oturma eylemi de yaparım. Ama bunlara karşı çıkmayan gazeteciler benim karşıma çıkmasın hiç bir yerde. Allah'a yemin ediyorum yerle bir ederim. 50 yıldır bunlarla uğraşıyoruz. Bu tarif ettiğimiz adamlar insanları ilk defa yakalandı. 50 yıldır bana UFO'cu muamelesi yaptılar."

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor