'Allah utandırmasın' deyip savaş açtı

Nuray Mert bugün çarpıcı bir yazıyla karşımıza çıktı. Allah utandırmasın deyip adeta savaş ilan etti.

GAZETECİLER.COM - Nuray Mert "sivil dikta" tartışmasını yeniden piyasaya sürdü. Üstelik bu kez "hodri meydan" çekerek adeta savaş ilan etti.

"Kaygılarının daha da arttığını" savunan Nuray Mert, kendisi hakkında itibarsızlaştırma operasyonları yapıldığını savundu.

HODRİ MEYDAN

Bu operasyonların yenilerine hazır olduğu mesajını veren Mert'in şu sözleri ise adeta savaş ilanı gibi:

"Tek güvencem, 'Allah sözümle utandırmasın, zor imtihanlarla sınamasın' duası.
Hodri meydan!"


BANA PAHALIYA MALOLACAK AMA...

Seçimler arefesinde SİVİL DİKTA iddiasına yeniden ateşlemesinin kendisine zarar vereceğini bildiğini söyleyen Nuray Mert, şunları yazdı:

"Mevcut şartlar içinde, hele seçim sonrasına ilişkin tehditler ortalığı kaplamışken, bu konuda ısrarcı olmanın, itibarsızlaştırma harekâtını kışkırtabileceğini, bana pahalıya mal olabileceğini biliyorum.

Biliyorum çünkü, adaletine en çok güvendiğim arkadaşlarım bile, adımı karalama çabalarından şikâyet ettiğimde, söylenecek bir şey kalmadığından olsa gerek 'çok öfkeli bir üslubun var, televizyonda sesin yüksek çıkıyor' gibi yorumlar yapmaya başladılar.

Tekrar ediyorum, Türkiye'de sivil bir otoriter siyasete savruluş olduğunu düşünüyorum, birilerinin 'sivil dikta' özeti üzerinden ne yapmaya çalıştığı, hangi mektupta kimin ne söylediği, beni hiç ilgilendirmez.

Bunları söylemeye devam edeceğim. Çok cesur olduğumdan değil! Çok sıradan, çok insani bir nedenle! Doğru olduğunu düşündüğüm, vicdanımın gereği olan şeyleri söylemekten imtina edersem kendime saygımı kaybedeceğim için, bu açıdan sıkıntısız bir hayat yerine sıkıntılı bir hayatı göze almam gerektiğine inandığım için! Tek güvencem, 'Allah sözümle utandırmasın, zor imtihanlarla sınamasın' duası. Hodri meydan!"

Nuray Mert'in yazısının