ALKIŞLAR; Melih Altınok için çünkü...

CHP'li milletvekillerini açmaza düşürücü demagoji yapmak yerine; halkı direnişe çağırmanın antidemokratik olduğuna......

Ahmet Hakan'ın modere ettiği, CHP Milletvekili İsa Gök'ün halkı direnişe çağırarak isyana teşvik ettiği iddiası ve Adalet Komisyonu üyesi milletvekillerinin komisyondan niçin istifa ettiklerinin tartışıldığı Tarafsız Bölge'de (CNNTÜRK) CHP'li milletvekillerine soru sorması için davet edilen gazetecilerden biri de Melih Altınok'tu.
Diğer iki konuk (ille de Adem Yavuz Arslan) CHP milletvekillerine bir gazeteci değil de "İkitdar Partili Milletvekili" gibi davranırken Melih Altınok ise sorduğu sorularda "siyasi taraf" görüntüsü vermekten titizlikle kaçındı.
CHP'li milletvekillerini açmaza düşürücü demagoji yapmak yerine; halkı direnişe çağırmanın antidemokratik olduğuna inandığının altını titizlikle çizdi.
CHP'li milletvekillerine izleyicileri, CHP'nin sahip çıktığı halkı direnişe çağırmanın antidemokratik olmadığına inandırmaları için fırsat verdi.
CHP'li vekillerin karşı olduğu görüşleriyle destek verdiği fikirlerini açık yüreklilikle söyledi.
Yani diğer iki konuk gazeteci gibi sadece "Yanlışsınız" demeden objektif tavır aldı. Kendi penceresinden "Doğru" gördüğüne "doğru", "yanlış" gördüğüne ise "yanlış" dedi..
Milletvekillerinin aklına yatmayan açıklamalarına da nazikçe müdahale etti.
Hâsılı ALKIŞLAR; CHP milletvekillerini kendisine "rakip" olarak değil, karşı görüşteki bir tartışmacı olarak kabul ederek pograma sürükleyicilik, ilgi ve düzey katan Melih Altınok için...
TV100’de Kübra Par bombası Habertürk'ten yeni bir bomba daha! Habertürk'e 2 bomba transfer birden!