Alkışlar Haberdar için çünkü...

Serhat AKÇA ve Irmak Gürcan KERİMOĞLU, Haberdar'da ürettikleri içerik ve başarılı sunumlarıyla hem TRT standartlarının üstüne çıktılar hem de günün televizyoncu oldular...

GAZETECİLER.COM
TRT Türk ekranında hafta içi her sabah yayınlanan Haberdar sürekli yükselen sunum ve içerik standartlarıyla kanalının en değerli programları arasında yer alıyor.

Dünyada neler olduğunu dünya medyası üzerinden seyirciye aktaran Haberdar, Rusya, Ortadoğu, Avrupa'da yayınlanan etkili gazetelerin manşetlerini ekrana getiriyor, önemli haber ve yorumları paylaşıyor.

Dünya basını ve gündemini on line olarak her sabah Türkçe'ye çevirerek seyirciye aktaran Haberdar Türk medyasında belki de muadili olmayan bir içerik sunuyor seyirciye. Dünya basınını her sabah Türkçe takip etmek isteyen bir TV seyircisi Haberdar'dan daha iyi bir seçeneğe sahip değil.

Diğer yandan programın sunucuları Serhat AKÇA ve Irmak Gürcan KERİMOĞLU arasındaki uyum, tempo ve güçlü ifade düzeyi programı hayli akıcı ve izlenir kılarken stdüyodaki ekipman ve donanım ise programın içeriğini en yetkin şekilde ekrana taşıyor.

Serhat AKÇA ve Irmak Gürcan KERİMOĞLU, Haberdar'da ürettikleri içerik ve başarılı sunumlarıyla hem TRT standartlarının üstüne çıktılar hem de alkışı hakettiler...