Alkışlar Cüneyt Özdemir için çünkü...

Cüneyt Özdemir, Bakan eşliğindeki tursitik geziden çıkan izlenimlerle yetinmeyenler için esaslı bir alternatif sundu köşesinde.

GAZETECİLER.COM
Adalat Bakanı ile birlikte Silivri Cezaevi'ni gezen ancak tek bir mahkum ve mahkumların gerçek yaşam alanlarını görmeden gelen gazetecilere yönelik tepkilerin yerden göğe kadar haklı olduğunu düşünüyoruz. Ancak yine bu turistik gezinin hiç bir işe yaramadığını da söyleyemeyiz. İstemeden de olsa en azından cezaevlerindeki tecrit koşullarının tartışılmasına vesile oldular.

Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, Bakan eşliğindeki tursitik geziden çıkan izlenimlerle yetinmeyenler için esaslı bir alternatif sundu köşesinde. Özdemir, şu anda hapiste olan bir çok gazetecinin içerde yazdığı kitaplar ve mektuplardan derlediği gerçek izlenimleri okurlarıyla paylaştı. Hücrelerin, tuvaletlerin, yemeklerin, sağlık hizmetlerinin, personelin tutumunun gerçekten ne olduğunu merak ediyorsanız okumanızı tavsiye ediyoruz.

Özdemir, gazetecilerin cezaevi PR'ı yaptığı onca izlenim yazısını tek bir kalemde çürütürken hapistekilerin tanıklığıyla tartışmaya en anlamlı katkıyı yaptı ve alkışı haketti...