Alkışlar Ahmet Hakan için çünkü...

Hakan'ın Tarafsız Bölge'deki Kılıçdaroğlu performansı sadece kendisi açısından bir değer oluşturmakla kalmadı net ve okunur bir CHP fotoğrafı çekmeyi de başardı.

GAZETECİLER.COM
Ekranda geceye damgasını vuran program Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge'si oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programa Hakan'ın sansürsüz soruları kadar vurucu eleştirileri damga vurdu.

Hakan'ın program boyunca gösterdiği sorgulayıcı tavır Kılıçdaroğlu'nun en zor canlı yayınlarından biri oldu muhtemelen. CHP liderinin Samanyolu TV'de dahi bu kadar zorlayıcı sorularla muahatap olmadığını belirtmeden geçemeyeceğiz. Özellikle Dersim katliamı, Ergenekon davası ve yargı tartışmalarında CHP liderinin üstüne üstüne giden Ahmet Hakan tatmin olmadığı yanıtlarda ise konuyu geçiştirmedi tekrar sordu. Eğer yine tatmin olmazsa eleştirisini yapmadan konuyu geçmekten de geri durmadı. Melih  Gökçek'in 'bunu soramazsın' diyerek meydan okuduğu mesajlardaki soruları da sordu, 'yandaş' medyada sıkça yapılan eleştirileri de gündeme getirdi.

Ahmet Hakan
'ın Tarafsız Bölge'deki Kılıçdaroğlu performansıyla sadece kendisi açısından bir değer oluşturmakla kalmadı net ve okunur bir CHP fotoğrafı çekmeyi de başardı ve alkışı haketti...