Alişan askerlikten kaçmak için soyundu

Askerliğini tecil ettirmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir yol bulan Alişan, numarası ortaya çıkınca bakın ne yaptı.

Askerliğini tecil ettirmek için Tepecikspor’la anlaşan ancak takımıyla sahaya çıkmayan ‘şarkıcı’ Alişan, medyada çıkan haberler sonrası Şekerspor maçında yedek soyundu.

Ünlü şarkıcı Alişan, askere gitmemek için profesyonel futbolculara tanınan “38 yaşa kadar tecil” hakkından yararlanmak için 2’nci ligde mücadele veren Tepecikspor’da lisans çıkarmış, bunun için de kulübe 30 bin lira transfer ücreti ödemişti. 

Ancak Alişan sahaya çıkmak yerine Tepecikspor’un 14 maçını tribünden izlemişti. Tecilden yararlanmak için 36 maçın 12’sine oynaması gereken ünlü şarkıcı takımında son üç hafta 18 kişilik kadroya alındı. Önümüzdeki günlerde maçlarda oynaması beklenen Alişan dün deplasmandaki Konya Şekerspor maçında yedekteydi. Maç boyunca yedek kulübesinde oturan Alişan, kulübede yerinde duramadı. Maçı heyecanla izleyen Alişan’ın kaçan pozisyonlara sinirlenmesi üzerine dilini ısırdığı görüldü. Kendisini izleyen gazetecilere “Benden iyi kim orta yapabilir?” diyerek espri yapan Alişan, 0-0 berabere biten maçın ardından otomobil ile İstanbul’a döndü.