Alın bu anayasayı koltuğunuzun altına koyun!

CNN Türk ekranlarında sonuçları yorumlayan Candaş Tolga Işık toplumda oluşan cepheleşmeye işaret ederek yeni anayasa için çok ilginç değerlendirmeler yaptı.

GAZETECİLER.COM
Ekranlardaki referandum tartışmaları ortaya çıkan sandık gerçeğinden sonra yeni bir boyut kazandı. CNN Türk ekranlarında sonuçları yorumlayan Posta yazarı Candaş Tolga Işık toplumda oluşan cepheleşmeye işaret ederek yeni anayasa için çok ilginç değerlendirmeler yaptı.

Referandum kampanyaları sonucu toplumda büyük bir kutuplaşma konusu olan 'evet' 'hayır' polemiklerinin karşılıklı bir düşmanlık oluştuğunu söyleyen Candaş Tolga yeni anayasa için "koltuğunuzun altına koyun, vücudunuzda nereye istiyorsanız oraya yerleştirin" dedi.

Buysa ülkenin demokratikleşmesi vay halimize... Hayır'cıların Evet'çilere söyledikleri: Bölücüler, yalakalar... Sezen Aksu'ya 'sazan' dedi adamlar. Evet'çilerin Hayır'cılara söylediklerini bir düşünün: Hain, faşist, örümcek kafalı, darbeci... Yüzde 60 Evet çıktı. İyi de bu durumu ne yapacağız? Kendisi gibi düşünmeyeni 'hain' ilan etmek Evet'çiler için de Hayır'cılar için de meşrulaştı. Şimdi bu anayasayı alın koltuğunuzun altına koyun, vücudunuzda nereye istiyorsanız oraya yerleştirin. İkisi yan yana duruyor mu anlatın.

Candaş Tolga'nın özellikle son söyledikleri stüdyodaki konuklardan Ömer  Laçiner 'Burası Türkiye böyle küfürbazlıklar olur' diye cevaplarken, Oral Çalışlar ise Türkiye'nin çok daha sert kutuplaşmalar yaşadığını söyledi.

İşte o anlar:



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları