Ali Karahasanoğlu: Erdoğan yerine Kılıçdaroğlu olsa, o konuşmayı yapabilir miydi?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, "Erdoğan yerine Kılıçdaroğlu olsa, o konuşmayı yapabilir miydi?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Ali Karahasanoğlu'nun yazısı:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, BMGK’daki beklenen konuşmasını yaptı..

“BM; işlevsiz, hantal ve atıl bir yapıya dönüşüyor, ‘Dünya beşten büyüktür’ şiarının temsil ettiği değerlere ihtiyaç duyuyoruz” dedi..

Bilmiyorum, 14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Kemal Kılıçdaroğlu kazanmış olsaydı, ne diyecekti?

Erdoğan, “Ey BM Güvenlik Konseyi, Gazze soykırımının önüne geçmek için ne bekliyorsunuz? Filistin halkıyla birlikte kendi vatandaşlarının canını hiçe sayan katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?” diye sordu.

Bilmiyorum ki, HAMAS için “terör örgütüdür” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi’nin de desteği ile cumhurbaşkanı seçilseydi, bu cümle yerine hangi cümleyi kurardı?

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Salih Tuna: Ne yapmalı Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Melih Altınok: Affı kaldırın Cem Küçük'ten muhalif medyaya milyon dolarlık soru