Akşam'ın profesöründen 'Öküz'e destek!

Ama kimsenin evladı oyuncak değildir. Kaldı ki, bu alemlerde evin içine girmek racona terstir.

GAZETECİLER.COM - Akşam gazetesinin İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Profesör Doktor ünvanı taşıyan yazarı Deniz Ülke Arıboğan bugün köşesinde Hülya Avşar'ın Habertürk muhabiri için sarfettiği "Öküz" kelimesine çarpıcı bir destek verdi.

"Söz çocuklardan açılmışken, Hülya Avşar'a hayatımda hiç bu kadar katılmamıştım" diyen Profesör Doktor Arıboğan yazısını şöyle sürdürdü:

"BENCE AĞZINA SAĞLIK"

Kızıyla ilgili bir aşk haberi yayınlayan magazin muhabirine
'13 yaşındaki bir genç kızla ilgili yalan haber yapan öküzdür; aile terbiyesi almamışlar, yuh!' demesi, kimilerine göre ağır bir ifade olabilir.

Bence ağzına sağlık! Bir annenin evladına zarar vermeye çalışanlara her türlü kötü sıfatı layık görmesinin bir hak olduğunu düşünüyorum. Hülya Avşar'ın medya dokunulmazlığı olmayabilir, hatta kendisi bir star olarak mümkün olduğunca dokunulmasını tercih ediyor da olabilir.

"ALEMDE EVİN İÇİNE GİRMEK RACONA TERS"

Ama kimsenin evladı oyuncak değildir. Kaldı ki, bu alemlerde evin içine girmek racona terstir.
'Dışarıda görüşürüz' lafı bunca yıl boşuna söylenmemiştir. Sırf annesinin kimliği nedeniyle 13 yaşındaki bir kız çocuğuna dair aşk haberi yapan gazeteciyi bu vesileyle ben de protesto ediyorum.