AK Parti Milli Görüş'ün devamı mı?

"Milli Görüş’ün geleceği AKP’nin geleceğiyle büyük ölçüde iç içe geçmiş durumdadır" diyen Çakır'a göre bakın o düşüncenin devamı günümüzde kim?

GAZETECİLER.COM - Zeytinburnu Belediyesi, 17-18-19 Mayıs 2013 tarihlerinde, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Türkiye'de İslamcılık Düşüncesi Sempozyumu" düzenledi.

Ülkemizde İslamcılık düşüncesini en iyi bilen isim olan Prof. İsmail Kara'nın danışmanlığında hazırlanan sempozyumun ilk gününde, "Aktüel İslamcılık Tartışmaları" başlıklı oturumda "Milli Görüş: Dün, Bugün, Yarın" başlığıyla bir konuşma yapan Ruşen Çakır, bugün köşesinde o konuşmadan yola çıkarak Milli Görüş’ün bugünü ve geleceği üzerine söylediğim bazı hususları tekrarlayan bir yazı kaleme aldı.

Çakır'a göre Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının “Milli Görüş gömleğini çıkardık” sözlerini sürekli hatırlatan Saadet Partililer zamana ayak uydurmakta zorlandığı için iyice güçten düşmüş durumda ve kalan enerjilerini de iç iktidar kavgalarına harcıyor. Bu nedenle Milli Görüş çizgisinin günümüzdeki temsilicisi ister istemez AK Parti.

"Milli Görüş’ün geleceği AKP’nin geleceğiyle büyük ölçüde iç içe geçmiş durumdadır" diyen Çakır'ın yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.
Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın