AK Parti ile CHP gizli ortak!

Bu iddia Taraf'ın tepe ismi Ahmet Altan'dan geldi. Altan diyor ki;

GAZETECİLER.COM - Bir süredir Başbakan Erdoğan'a yüklenen Ahmet Altan bu kez AK Parti'yi CHP üzerinden vurma denemesi yapmış.

Hükümeti bisiklete benzeten Altan, iktidarın kontrolü kaybettiğini söylüyor.
Diyor ki;

"Hükümet, kontrolün tümüyle kendinde olduğunu sandığı sırada kontrolü kaybetti. Bulunduğu yerin en muhteşem yer olduğuna inandığı için frenlere basıyor ve sürekli frene abanan bir bisikletçi gibi bir yere gitmeden bisikletin üzerinde kalabilmek için yalpalanıyor, bisikleti de kontrol edemiyor".

HÜKÜMET DURDU

Türkiye’nin dağ gibi sorunlarından hiçbirine el atamıyor. Ne yıllardır söz verdiği anayasada bir adım ilerleyebildik, ne Kürt meselesini çözebilmek için sosyal hamleler yapabildik, ne Alevi sorununda bir çözüm üretebildik, ne Kıbrıs çıkmazında kendimize bir yol açabildik, ne AB ile ilişkileri düzeltebildik, ne 12 Eylül yasalarını değiştirebildik, ne askerî vesayete göre şekillendirilmiş siyasetin çerçevesini genişletebildik. Hükümet durdu.

GİZLİ ORTAKLAR

Bugünkü politikalarıyla AKP, CHP’ye büyük bir iyilik yapıyor aslında, CHP de bu iyiliği ciddi bir muhalefet yapmayarak cevaplıyor.

“Durma” noktasında buluştular, onun için birlikte duruyorlar.

Gizli bir “AKP-CHP” koalisyonu var şu anda.

Zaten o kadar bağırıp çağırmaları, hayati meselelerle hiç ilgilenmeyip ceviz kabuğunu doldurmayacak sorunlarda itişip kakışmaları da bu gerçeği halkın gözünden saklamak için bence.