Ahmet Kekeç 2011'de tozu dumana katacak!

Ahmet Kekeç yeni yolda hayli iddialı: "Ergenekon’dan girip Balyoz’dan çıkacağım. Tozu dumana katacağım. Beğenen okur, beğenmeyen okumaz."

GAZETECİLER.COM
Star yazarı Ahmet Kekeç 2011 yılında izleyeceği yol haritasını paylaşmış okurlarıyla. Kekeç, yeni yıldaki gündemini açıkladığı yazısında çarpıcı bir iddiada bulunuyor: "Ergenekon’dan girip Balyoz’dan çıkacağım. Tozu dumana katacağım.  Beğenen okur, beğenmeyen okumaz."

Star yazarı kimlere çakacağını da peşin peşin duyurmuş. Ertuğrul Özkök, Mehmet Y. Yılmaz, Zülfü Livaneli, Emre Kongar, Süheyl Batum gibi isimler Kekeç'in 2011 gündeminde yine geniş bir yer bulacak:

"Eski yıllarımın tümünü her zaman yaptığım şeyleri yaparak geçirdim.

Okudum ve yazdım.

Bu yıl da onları yapacağım.

Ek olarak, bazı “abilere” ve “ablalara” çakacağım... Ertuğrul Özkök’e sevgilerimle birlikte hak ettiği lafları göndereceğim... “Bir yumurta olarak Ali Kırca” portresi çıkaracağım (espri Ekşi Sözlük patentlidir)... Arada sırada Mehmet Yakup Yılmaz’ın hatırını soracağım... Oradan Emre Kongar mevzuuna atlayacağım. Hürriyet’in dedikoducu ve küfürbaz yazarlarını okumama kararlılığımı sürdüreceğim... Değerli saz sanatçısı Zülfü Livaneli’den hakaret maili aldığımda, her zaman olduğu gibi “şaşırmış” ayaklarına yatacağım ve “bunu ona yakıştıramadığımı” söyleyeceğim ama içten içe çok yakıştığını düşüneceğim.

Devlet partisi CHP’yi teşrih masasından kaldırmayacağım.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan girip Süheyl Batum’dan çıkacağım.

Ergenekon’dan girip Balyoz’dan çıkacağım.

Tozu dumana katacağım.  

Beğenen okur, beğenmeyen okumaz."

Yazının tamamını okumak için