Ahmet Hakan'ı isyan ettiren ne oldu?

Ahmet Hakan son günlerde kardeşi üzerinden aldığı eleştirilere isyan etmiş bugün. Hakan sadece Sevilay Yükselir'i değil muhazakar cepheyi eleştirmiş.

GAZETECİLER.COM

Ahmet Hakan son günlerde kardeşi üzerinden aldığı eleştirilere isyan etmiş bugün. Hakan sadece Sevilay Yükselir'i değil muhazakar cepheyi eleştirmiş.

Ahmet Hakan son günlerde kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun'un yönettiği Uzak İhtimal filminin TRT'de yayınlanması nedeniyle Sevilay Yükselir tarafından sert eleştirilmişti. İşte bu eleştiriler Hakan'ı hayli bunaltmış anlaşılan. Hakan isyan etmiş adeta. Ancak sadece Yükselir'i değil daha geniş bir cepheyi hedef almış Hakan. Ünlü Hürriyet yazarı 'Bir zamanların mağdurları' dediği muhafazakar çevreleri eleştirmiş.

"*  Demek ki siz, tıpkı sizden öncekiler gibi, hedefe koyduğunuz adamın yedi sülalesinin anasını ağlatabilecek denli zalimleşebilirmişsiniz..."

Demek ki siz

* Demek ki siz, bir zamanlar fişlenirken, dişlerinizi sıkıp “Günün birinde güç elimize geçtiğinde biz de onları fişleyeceğiz” diyormuşsunuz...

*  Demek ki siz, haksız yere tutuklanırken, “Gücü elimize geçirdiğimizde biz de onları haksız yere tutuklayıp hapse atacağız” diyormuşsunuz...
*  Demek ki siz, tetikçilerin kurşunlarına maruz kalırken, “Gücü elimize geçirdiğimizde biz de tetikçi besleyip karşı tarafa kurşun yağdıracağız” diyormuşsunuz.
*  Demek ki siz, “adalet” ve “erdem” talep ederken, iktidara geldiğinizde sergileyeceğiniz adaletsizliklerin ve erdemsizliklerin hesaplarını yapıyormuşsunuz.
*  Demek ki siz, muktedir değilken iyi, erdemli, adil ve hoşgörülü imişsiniz... Mutlak iktidar sizi de bozarmış.
*  Demek ki siz, geçmişte size iftiralar yağdıran müfteriler kadar becerikli ve vicdansız imişsiniz.
*  Demek ki siz, günah işleme imkânı yokken günahsız, günah işleme imkânı bulduğunuzda ise “7 büyük günah”ın hakkını veren kullardanmışsınız.
*  Demek ki siz, ele geçirdiğiniz en küçük iktidar alanını bile zulüm amacıyla kullanabilecek tıynetteymişsiniz...
*  Demek ki siz, tıpkı sizden öncekiler gibi, hedefe koyduğunuz adamın yedi sülalesinin anasını ağlatabilecek denli zalimleşebilirmişsiniz...