Ahmet Hakan'dan anchormanlik sinyali

Cengiz Semercioğlu'na konuk olan Ahmet Hakan anchorman'liğe göz kırptı, Birand, Dündar ve Kırca'ya adeta 'yeter artık bırakın' dedi...

GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Star TV ekranlarında Cengiz Semercioğlu'na konuk oldu. Hem güdemin hem gündelik hayatın konuşulduğu programa Hakan'ın ana haber mesajı damga vurdu.

AJDA PEKKAN AHMET HAKAN'I
BEĞENİYOR MU?
Programın diğer konuğu da Ajda
Pekkan'dı... Ahmet Hakan'ı Kanal 7'de
izlemediğini söyleyen Pekkan, yazılarını
nasıl buluyorsunuz sorusuna da
"demokratik" diyerek kısa bir yanıt verdi.
Bunun üzerine Ahmet Hakan "keşke
Ahmet Hakan'ın yazılarını beğenmesem de
yazması için herşeyi yaparım" filan
deseydin diyerek takıldı.

EVLİLİK EĞLENDİRDİ

Programda Cengiz Semercioğlu "evlilik"
var mı diye sormaya niyet etti Ajda
Pekkan ile Ahmet Hakan bir olup işi
dalgaya vurarak bu sorudan sıyrıldı.
Semercioğlu, Hürriyet yazarına Kanal 7 yıllarını hatırlatarak yeniden anchorman'lik yapıp yapmak istemediğini sordu. Hakan sorunun etrafında bir süre dolandıktan sonra ağzındaki baklayı çıkardı.

'Ben ekiple yapılan işlere sıcak bakmıyorum. CNN Türk'teki programda da bir ekip bir üretimi var ancak orada herkesin ne yapacağı belli. Anchorman'lik yapmak önündeki kağıdı okumaktan ibaret değil. Haber merkezi yönetmek çok zor bir iş. Sabah erkenden kanala gitmen ve bütün haber toplantılarına katılman gerekir. Gündemi çok yakından takip etmen gerekir. Yani köşe yazarlığı ve programcılığa göre çok daha zor bir iş.'

BİRAND, DÜNDAR VE KIRCA'YA ÇAKTI!

Hakan ana haber hazırlamanın ne kadar zor olduğunu anlattıktan sonra bombayı patlattı. Anchorman'lik yapmak istediğini söyleyen Hakan üç büyük kanalın ana haber merkezini yöneten Mehmet Ali Birand, Uğur Dündar ve Ali Kırca'ya isim vermeden göndermede bulunarak 'büyüklerimizden yer kalırsa yapmak isterim' dedi.

"Ama şöyle bir düşünüyorum da bazen özlüyorum açıkçası. Yani yapar mısın diye soracaksan yapmak isterim. Tabii yapmak için büyüklerin çekilmesi gerek. Biliyorsun onlar tutmuş her yanı. Çok da güzel yapıyorlar işlerini tabi ki. Ama onlardan boşluk kalırsa yapmak isterim açıkçası."