Ahmet Hakan yine Kabataş'la vurdu!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Kabataş olayıyla ilgili yazmaya devam ediyor. Kabataş olayı yalan çıkmaya mahkumdu diyen Hakan, nedenlerini şöyle anlattı...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında bu ülkedeki topluluklardan herhangi birinin Kabataş yalanındaki o çirkin iftiraları ne kadar kutuplaşma olursa olsun yapamayacağını yazdı.

Ahmet Hakan'a göre Kabataş yalan çıkmaya mahkumdu çünkü... 


-Bu ülkede görüşler ne kadar taban tabana zıt olursa olsun... Onlarca erkek birlik olup savunmasız bir kadına saldırmaz. 
-Bu ülkede hayat tarzları ne kadar birbiriyle alakasız olursa olsun... Hiç kimse bir bebeği yerlere fırlatmaz. -Bu ülkede düşmanlık ne kadar kışkırtılırsa kışkırtılsın... Onlarca kişi, üstelik ideolojik karşıtlık nedeniyle, üstelik güpegündüz, bir kadına cinsel tacizde bulunmaz. 
-Bu ülkede cepheleşme ne denli büyük olursa olsun... Bir kadına yönelik toplu saldırı karşısında, o topluluk içinden "durun lan, ne yapıyorsunuz" diyen bir delikanlı mutlaka çıkar. -Bu ülkede vatandaşlar birbirlerine karşı ne kadar nefretle doldururlarsa doldurulsunlar... "Bebek dokunulmazlığı" diye gizli bir mutabakat vardır. 
-Bu ülkede hezeyan ve galeyan ne kadar yükselirse yükselsin... 70 kişi cinsel organlar çıkararak bir kadının üstüne yürümez. 



Kabataş, yalan çıkmaya mahkûmdu... Çünkü bu ülke... Ne kadar çivisi çıkmış bir ülke olsa da... Kabataş'ı yalan kılmaya mahkûm edecek o son çivi, her şeye rağmen ve asla sökülemez biçimde yerinde durmaktadır.