Ahmet Hakan yazdı: 'Yetişin koşular linç ediliyorum'

Ahmet Hakan yazdı: "Bizim gazetenin internet sitesinde yayınlanan yazılarımın altındaki yorumlarda lafı çakan çakana... Ağızlara gelen küfür ve hakaret sansürsüz yazılıveriliyor."

Yavuz Bingöl ile yaptığı röportajda, Bingöl'ün sözlerini anlamlı hale getirmek için kısalttığı, cümlelerini birleştirdiği ve röportajı köşesine taşırken, röportajda sormadığı soruları sormuş gibi yeniden düzenlediği ortaya çıkan Ahmet Hakan medya gündemindeki yerini koruyor. Ahmet Hakan'ın yaptıkları Bingöl'ün söyledikleri kadar çok tartışılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, röportajda  "Tayyip Bey'in annesine küfredildi, o da Berkin'in annesini yuhalattı. Bu çok insani" dediği için tepki çeken Yavuz Bingöl ile ilgili olarak "Çözüm süreci toplantısına katıldığı için yapmadıklarını bırakmadılar. Şu anda hala Türkiye'nin bu büyük sanatçısını linç etmek için ellerindeki her vasıtayı kullanıyorlar." demişti.

Ahmet Hakan da bugün köşesinde kendisinin linç edildiğini ileri sürdü. İşte Ahmet Hakan'ın  Yetişin komşular linç ediliyorum başlıklı yazısı:

"TWITTER'da bir hesabım var. Günde en az iki bin iki yüz elli küfür alıyorum.

*

E-posta adresime dadanan sürüyle psikopat var, her gün üç kez sistematik olarak bana sövüp rahatlıyorlar.

*

Ben işten atılmadan asla yatışmayacaklarına inandığım bazı köşe yazarları, sırf beni işten atsın diye her gün patrona köşelerinden mektup yazıyorlar.

*

Bir sapığım var, kendisi köşe yazarı... Mahkemeden karar çıktı, bir daha iftira atmasın diye... Mahkeme kararına rağmen aşağılık iftirasına devam ediyor.

*

Güya dindar bir gazete var, her gün ama her gün bel üstü bel altı dinlemeden sövüyor bana...

*

Saat 9'u 5 geçe ayağa kalkmadığımı yazdım diye... İşitmediğim hakaret ve küfür kalmadı.

*

Telefon numaramı ele geçirip "WhatsApp" denilen lanet mecradan küfürlerle üzerime yürüyenler bile var.

*

Bizim gazetenin internet sitesinde yayınlanan yazılarımın altındaki yorumlarda lafı çakan çakana... Ağızlara gelen küfür ve hakaret sansürsüz yazılıveriliyor.

*

Atatürkçüsünden hükümetçisine... Önüne gelen bana laf saydırıyor.

*

Yetişin komşular!
Linç ediliyorum linç.